25

Анонимен

преди 4 години

То си личи някой ако е работил. Тя е прекалено отпусната и харна в лицето. Как се мъчиш даже върху интелектуална дейност и си пак такъв мек лек ведър и отпуснат вместо съсредоточен и събран? На разни фирми подставените лица-шефове си личат по такива неща..

24

Анонимен

преди 4 години

Какви мангизлии? За такъв тип хора е страшно важно да демонстрират успех и разточителен лукс за пред медиите, а всъщност го финансират с лизинги и измами, и прибягват пак до измами, когато не могат да си погасяват лизинга. Тази жена не я познавам, но предполагам, че има повече дългове, отколкото каквато и да е реална собственост. Ако се занимава с търговия с евтини дрехи, сметката просто не излиза. Голяма печалба от евтина стока идва чак с продажбата на много големи количества.

23

Анонимен

преди 4 години

Що за име е това МЕГЪ3

22

Цецко

преди 4 години

Поне един мангизлия да бяха осъдили ефективно в тая държава. Много *** закони. Споразумение !? При ясни доказателства не трябва да се прилага това.

21

Анонимен

преди 4 години

До Наблюдател Грешите, упоменатите присъди се прилагат само към "ВИП" персони от класата на Мегз. За простосмъртните тарифите са по-високи!

20

Анонимен

преди 4 години

Другите вампири обсебват дворци и палати а тоя обсебил джип.

19

Анонимен

преди 4 години

Е тва ви е проблема, че се занимавате с "високо културни" особи, пример за децата ви.

18

Ххх

преди 4 години

И тази ми я лансират по телевизиите и ми я представят като ВИП ,а тя е най-обикновена измамница,а приятелят и няма да го коментирам-120 бутилки уиски!!!!

17

Анонимен

преди 4 години

Две години условно за хора лъгали държавата какво очаквате когато се съсипват лекари а некакви мутрегени го играят на две години условно и ги покзват по ТВ като влюбени гълъбчета

16

Наблюдател

преди 4 години

С тази присъда съдът стимулира застрахователните измамници. Като знаят каква присъда ги чака ако ги хванат те ще рискуват, защото присъдата е малка. А, специално тази кифла заслужава 3 г. условно само за джуки и физиономия! Кради и лъжи народе, 2 г. условно те чакат!

15

Анонимен

преди 4 години

Ей сега сигурно ще се жали във Фейсбук, че е невинна и срещу нея има заговор от конкуренти. Тя е типичен манипулативен социопат, а такива отричат всичко завинаги и докрай, независимо от фактите. Има толкова прегрешения, че сигурно и тя не знае колко, и същото се говори за възлюбения й. Много ми прилича по характер на измамницата Елизабет Холмс в САЩ с фирмата й за несъществуващ продукт.

14

Анонимен

преди 4 години

Каква пък е тая????

13

Анонимен

преди 4 години

..... и мегззззз припадна!

12

Анонимен

преди 4 години

Ми винаги си е било така. За кокошка няма прошка.Ако ще крадеш поне кради в големи размери иначе даже и съдиите ти се смеят и ти турят години щото им изглеждаш като *** за дето си откраднал толкова малко. Сега разбирате ли защо дават 3 години реален затвор за краден селски телевизор+1 дворна кокошка и 2 години условно за 100 хиляди лева кражба?

11

яверт

преди 4 години

Защо не обсеби нещо за 50000 евро в някоя държава с работещо правосъдие? Сега щеше вече да е зад решетките с 30 хил. евро глоба минимум. А по-важното щеше да лиже небръснати катерици 5 -10 години.

10

Анонимен

преди 4 години

Т.е съда ги поощтрява да вършат още далавери.

9

отCиднейAaв$тpалия

преди 4 години

Е на берекет ще да е. Догодина още по плодородна да е. Както са казва sky is the limit. Кога ще се кандидатира за депутат в европарламента?

8

;-)

преди 4 години

Дизайнер, фризьорка... Сливенският затвор има добър капацитет да навлезе в модния бизнес. Трябва му само добър мениджмънт.

7

1914

преди 4 години

Всеки път като я видя ми се путкосяват краката...

6

Анонимен

преди 4 години

т.е. ако присвоиш нещо в особено големи размери и те хванат, ти дават две години условно? ми, бива, още повече че може и да не те хванат