6

Анонимен

преди 4 години

Когато даваш на някого блага, които не е пожелал, той не ги цени.Направи така, че да стане трудно, дори невъзможно да живее в България, ако децата му не ходят на училище, а той отказва предлаганата му работа.Тогава няма да го молиш, а той ще се моли да не гонят детето му от училище. И когато му кажеш, че няма място в паралелките за такива, които развалят дисциплината и не учат, той сам ще намери начин да накара децата си да станат прилежни ученици.Няма друг начин.

5

1234

преди 4 години

Много жалко, че от 6300 подписали, само десетина са отишли на протеста!Дано на протеста срещу Стратегията за децата да отидат повече хора! Защото двете неща са взаимосвързани!

4

Анонимен

преди 4 години

Безумия, както всичко което гербавите пробутват с постановления и закони.

3

Съгласна

преди 4 години

Съм,че насила хубост не става,но тогава да не им дават диплом за завършено основно или средно образование.Да им пишат отсъствията и да им спират помощите.А не да ги прикриват.. Вчера пътувах с такси,шофьорът не можеше да говори добре български,не знаеше къде е Нов Български университет,но имаше книжка.

2

Анонимен

преди 4 години

Народа е казъл: насила хубост не става. Не се занинавайте с глупости а се хванете и научете тези които искат да учат.

1

Анонимен

преди 4 години

Не разбраха ли, че насила не могат да ги накарат да учат?!? В това министерство само глупави решения вземат и това бе едно от многото такива безумия....