20

Излъгани и подведени

преди 4 години

След като повечето подкрепят Фандъкова и подобни, значи им харесва как се развива София, уви все хора, които си мислят, че е добре и ще става добре. А дано, ама на дали.

19

дам

преди 4 години

ако беше мацка , тоя нямаше да ти обърне внимание, защото е гей.От Спаси София всичките са над 30 но нямат деца, защото не си падат по жени, а се забавляват взаимно

18

Анонимен

преди 4 години

Ако бях мацка, щях да гласувам за него, защото е секси, симпатичен и енергичен. Но не съм, така че ще го избера, само защото СТАВА ЗА КМЕТ, за разлика от основните претенденти.

17

Анонимен

преди 4 години

Ми то дори Витошка и Графа ги ремонтираха 3-то качество...какво остава за кварталите

16

Стамат

преди 4 години

До всички платени драскачи! Искам и аз да пиша за пари, към кого да се обърна?Добре ли плащат? Опорните точки са, че кандидатът на Спаси София е гей, а на другия кандидат гаджето му не е стерилна леличка, нали? Вижте, подготвен съм! Само ми дайте пара и почвам :)

15

До 5

преди 4 години

Коментарите те издават...че си някой стероиден...или кофражист...който иска здрава ръка...мъжкар...който да те краде яко...и да е страшен пич...ама за себе си. Отвреме навреме да ти подхвърли по нещо...а ти да си му верен...като на бос.Да му имаш страха..ама не чрез закона..а защоъо е мутра и ще ти прати момчета да те пребият...това е да си мъжкар..за такива като теб.

14

Анонимен

преди 4 години

Кде а тфа фитушка у а?

13

Анонимен

преди 4 години

Тези симпатяги са толкова убедени в победата си, че издигат 1 кандидат за над 60 местния общински съвет.

12

Анонимен

преди 4 години

Кой си ти дa ни спaсявaш с кaкви пaри ще ни спaсявaш дa не сме ти експериментелни мишки кaто не ти хaресвa София светът е голям отивaй в Мексикo. Aдиос Мучaчoс !

11

Анонимен

преди 4 години

Този се радва на голям медиен комфорт, понеже има шанс да вземе десни гласове, а най-големият ужас на задкулисието е Демократична България. Неслучайно всички кафяви медии пишат против кандидата на Демократична България Борислав Игнатов, а не закачат Спаси София, нито другите кандидати.

10

Спaси БГ

преди 4 години

Подпaли София.

9

Анонимен

преди 4 години

Хехе тоя сладур от БСП го бутат белким вземе някой глас от Фандъкова. Скрий се бе, ходи в гей бара

8

Анонимен

преди 4 години

Gerberkata milionerka jordanka Da hodi da prdava ruski sofia mrasna prosazi kloschari po vtoscha koleleta ronetki sladoledi ujResr rafi dr dani silna musika ujas ziganska stoliza rabit trotar zizata shadarvan

7

Анонимен

преди 4 години

Сф трябвa дa се зaкрие дoрдe я спaсим и Про-вaнсa ще умре трябвa дa спaсим Про-вaнсa първо. Софиянците си избрaхa кмет дa си сърбaт кaквoтo сa си нaдрoбили, дa им е честит Фaндъкa ще си я нoсят дo ГРoБ.

6

Живял-видял

преди 4 години

Никога в 140 г. история на София като столица на България в благоустрояването на града на са хвърляни толкова много пари. Резултатите обаче са потресаващо мизерни и доказателство са това са непрекъснатите ремонти на ремонтите. Така върви едно безкрайно ограбване на града от шайката заграбила управлението му с популистка демагогия и злоупотребяваща с мантрата "да спрем на комунистите".

5

до до 1 и 2

преди 4 години

Че да не би да ти мязат на хетеросексуални тея с медените гласчета бе, льольо?

4

До 3

преди 4 години

Хайде сега..да ни кажеш..какво точно построиха даскалицата и бойко в София?Като не включваш новите бизнес сгради...с частни инвестиции.

3

До 1 и 2

преди 4 години

Герберските ***...да мълчите.Като не можете да измислите нещо против някой и веднага го изкарвате гей.

2

Срамота

преди 4 години

Борка, вземи се скрий някъде. Когато построиш и частица от това което Бойко и Фандъкова са направили тогава се пъчи по избори. Ти едно влакче от лего не си построил кмет на София ще ми ставаш.

1

Анонимен

преди 4 години

Борко буслентаджията с претърканата шайба да си вее знамето на дъгата и да не се бърка в сериозно неща като градоуправление.Това не е като онея другите неща, присъщи за меки китки.Грантаджиите от смучи / спаси София са създадени, за да отклоняват гласове!Закривай!Откъде тея хмнета имат средства за агитационна дейност и материали?Прокопиев ли им бута грантове?