16

Ааааа

преди 4 години

Тези 11319 вече са отлетели през някой терминал,затова са намаляли безработните.

15

Анонимен

преди 4 години

До АНТИНито работенето е задължително, нито ученето.Нито набиването на крак по манифестации като едно време.

14

Анонимен

преди 4 години

Това са лъжи. Безработицата е 105%, 99.99% от хората са под прага на бедността и гладът е масов. Хората вече на връщане от работа, където работят по 16 часа си носят по една прашка с надеждата да ударят някой гълъб или врабче да имат какво да сложат на масата, в случай че не успеят отиват да изравят корени и да берат листа, с които да се нахранят. Повечето хора (90-99%) живеят на улицата и едвам си позволяват айфон.

13

Анонимен

преди 4 години

До 13аз живея в реалността и сред природата. А ти? В общи линии 4 месеца в годината работя и с "етноса" и ако се съмняваш в думите ми, на пролет заповядай и ти. Но ако те мързи да бачкаш още в 9 сутринта на първия ден си заминаваш.

12

Анонимен

преди 4 години

Бърза справка в интернет показва че безработицата стед младите в БГ е 22%.Тези 5% за които пишете да не е на 40+ годишните само защото не се вързва.Кажете веднъж истината, стига нагласени статии

11

Анонимен

преди 4 години

Е как 5%? Стига сте ни правили на калинки...Поне 20%, всички кафета са пълни ден и нощ. Само от мойте познати 60% не работят, идея си нямам кой ги храни и кой им дава..

10

Анонимен

преди 4 години

До 1"А работещите бедни ? Колко процента са ?" малко са. Ако говорим за реално работещи, а не такива дето симулират работа. *** които имат завършен 8-ми клас и бачкат на полето връзват по 1000 лв. на месец. Ако с това което работиш не можеш да изкараш повече от тях, или не работиш или е време да си смениш работата

9

АНТИ

преди 4 години

А хилядите, които не искат нито да учат, нито да работят ?

8

Хаха

преди 4 години

То пък работещите сме много добре. След работа пиеш една ракия и лягаш.

7

пецата

преди 4 години

гледам как онзи ден почти се сбиха за това кой да рови в казаните , в територията на винету всичко е фъш фъш

6

Истината

преди 4 години

Реалната безработица е около 12-15%, но тук не се отчита скритата безработица. А и имаме половин милион бразилци, които само правят сватби и престъпления

5

Анонимен

преди 4 години

Само който не е преминавал през българското бюро по труда той нищо не знае-Гледат те отвисоко и те питат-Ти още не си ли си намерил работа а те вътре в стаята три мишока и чакат да стане 17 ч. и да си ходят ! Вадят се списъци по коридорите за работодатели/ а най добрите места веднага се заемат и не са на списъците / ! Борса има в Гърция доколкото зная от мои познати-Даваш сто евро но те ти намират работа, и ако откажет три пъти губиш депозита а не като нашата Борса чиновници и нищо по вече !!!

4

мижи да те лАжем

преди 4 години

Младите работещи пенсионери (военни полицаи), като какви се водят ?!Много ми е интересно !

3

Анонимен

преди 4 години

А защо не направим справка с: Колко души между 18 и 65 годишна възраст, работят, а не колко са се регистрирали, като безработни?

2

Анонимен

преди 4 години

"Безработицата през август без промяна, 5.3% е14 хил. постъпили на работа, новите безработни са 21 хил. души"Да не се правя на голям математик, ама не трябва ли количеството нови безработни и тези намерили си работа да е ЕДНАКВО, за да НЯМА ПРОМЯНА? Или от ГЕРБ са гласували нови основи на математиката, докато съм бил на лятна почивка?

1

Анонимен

преди 4 години

А работещите бедни ?Колко процента са ?