8

Варна

преди 4 години

Браво на огнеборците!

7

Анонимен

преди 4 години

Дали не е полицията от Костенец ?

6

Анонимен

преди 4 години

Да няма грешка ? Парк " Рила" и МВР Кюстендил?

5

Яна

преди 4 години

Всеки ден и събота и неделя , камионите с дървете си вървят , няма държава , няма полиция , няма екоминистерство всички са в кюпа и дружно крадът ,господ да ги убие .къде е ЕКОГЛАСНОС НА ТОМА БЕЛЕВ ?????ТАМ НИКОГА ПРЕДИ НЕ Е ИМАЛО ТАКИВА ПОЖАРИ КАК СЕГА СТАНАХА ТОЛКОВА ЧЕСТО ????

4

Яна

преди 4 години

има много фирми които изнасят дървен материал , един горски работник от там ми каза , че фирмите нарочно запалват гората и изкупуват дървения материал като трето качество , вместо първо ,а на него нищо му няма . Каза ми ,че никога не запалват стърнища , а гледат къде има хубав материал . Гората и в Рила е съвсем оредяла .Това са престъпници за затвора , но казват че туристи били запалили огън - това не е вярно там туристи почти не се качвант. Повечето истински туристи пазят гората .

3

SS

преди 4 години

преди 2 3 седмици бях там, има доста трева най вероятно суха но ми е чудно как се е запалила, трябва да има човешка намеса, а как се гаси там просто незнам само с хеликоптери, такива байри и джандеми са че само пеш по земята може да се стигне. Иначе си много красиво, трябва да се опазва природата.

2

Анонимен

преди 4 години

Бил съм там. На много години съм и за пръв път научавам,че на подобно място може да има пожар.Ако има Господ, трябва да подреди нещата.Очевидно нашият такъв се казва псевдодемокрация - просташка и безцеремонна.Защо да страдам за амазонската гора? Аз страдам за нашите гори, които ненаситните изсякоха и продадоха.Кръв ми капе от сърцето, защото съм залесявал... А сега, някой алчен ***, наречен бизнесмен, си пълни гушата. Не понасям фалшивата правилна муцунка на псевдо - еко-министъра.

1

Анонимен

преди 4 години

И там ли се качиха Сеяндурите да се,,,,, рат бе. Имали нещо което да е останало през тези 30 години което да остана неос,,,,,,,,, рано от Сеяндурите. Не им стига че парламента оср,,,,,, аааа ами и на природата и таковааа макята.