24

Анонимен

преди 4 години

Най-важните са в децата, но най-големите са на Графа в криви плочки.

23

Да ама...

преди 4 години

Най-важната инвестиция е родителите да си евакуират децата, колкото може по-надалеч от тази свинщина. Алтернативата е - остават децата тук и ще бъдат емоционално или физически затрити по план. Който е успял да прати децата далеч - браво, който не е - тежко и горко...

22

Вярно ли

преди 4 години

15училища и детски градини в София, не започнаха учебната година заради продължаващи ремонти. Но парите са усвоени.

21

Реалист

преди 4 години

7000 деца останаха извън детските градини, за бюджета на град София решаването на този проблем отнема 2 години, а ние 3 мандата слушаме оправдания

20

Шопо

преди 4 години

Тая Дана колко пари украдна от Общината !!!

19

Анонимен

преди 4 години

Фъндък, чупка!

18

Оставка

преди 4 години

Интересно с какво е заслужила достойнство, като проблемите си стоят:-некачествени ремонти и липса на контрол-качествен градски транспорт, който не е само подновяване на автопарка. Липсват нормални спирки и свързаност за удобство на пътниците-качествени велоалеи-презастрояване на Макс-адекватна поддръжка и чистота на инфраструктурата-бездомни животни-хаос с паркирането, поради липса на правилно изградени паркоместа, особено в кварталите-неадекватно функционираща общинска администрация

17

ruski

преди 4 години

фандъкова премиерка, премиерка! да може да договаря с путин на руски условията на капитулация и да го моли да ни спаси от глад догодина, че ако оставим на *** отиде. цъкайте минуси и си спомнете този пост зимата на 2020.

16

мишо бирочето

преди 4 години

а така компирке, децата са най-важното, вие за тех крадете с твоя пимп *** ага, за децата... ама за вашите не за нашите.

15

Анонимен

преди 4 години

Трольо, нали *** ти рече в опорките да включиш и образованието? Ама ти като си неграмотен, как да разпознаеш разликата между окатото и умствено сакатото?

14

Анонимен

преди 4 години

За учителите, най- голямото уважение, а за грабителите / комунисти/, най големите пари!Няма ли кой да и го .....на бази дърта чанта, та да млъкне най- после!По цял ден ръси само глупости.

13

Махнете се

преди 4 години

Йорданка Фандъкова, къде ще играят децата. Повжелавате им нещо което го няма, след като застроихте София.

12

Чочо

преди 4 години

Не ви ли е срам да пишете постоянно глупости и гадости за тази достойна жена бе уро-и . Хайде озаптете се малко, че приличате на озверели кучета .

11

Махнете се

преди 4 години

Йорданка Фандъкова, след като за 12 години не успяхте да разрешите основни проблеми на столицата и чувате гласа на народа е време е да се оттеглите, защо нахалствате за още един мандат.

10

Анонимен

преди 4 години

най-много се лъже преди избори, по време на война и след лов. долу ГЕРБ, долу Фъндъка!

9

българина

преди 4 години

Имам ясен спомен, че вожда искаше овчари ! Фандъкова се е объркала.... В програмата на герб не пише такива неща. Освен това резулатите на МОН от днес потвърждава, че сме оглупяваща нация, по волята на америка и цру, взели на абордаж МОН.

8

Кармазъ Сикиш

преди 4 години

Ааа ясно сега защо купиха ония чисто нови 50 гофишни Ф-ки. *** те били за децата, да си играят!

7

А в здравето?

преди 4 години

Интересува ме какво се предвижда за моето здраве и неговата профилактика, защото аз работя здраво и плащам стабилни данъци. Но за моето единствено дете няма дори детски надбавки.Фандъкова в кого ще инвестира? В блага за онези деца,чиито родители са създали по десетина, но и не мислят някога да започнат работа?Защо не уточни как точно ще се инвестира в образованието?По-качествена учебна среда ли ще създадат или ще увеличат бонусите за онези, които идват в у-ще само за храната, безплатна за тях?

6

вампириte

преди 4 години

А комонистите за бой се стягат ахахахахахах

5

Анонимен

преди 4 години

Щом толкова си загрижена защо увеличихте цената на градския транспорт преди учебната година,Нагла.