69

Анонимен

преди 4 години

Не я мислете сталинката!Она си е номенклатурен кадър на еврейската мафия,а всеизвестно е,че еврейската зараза, разпръсната из цял свят се грижи за своя тумор.Неините функции се определят другаде и се ползват за други цели,нямащи нищо общо с презряното гОйско население.А щом е поставена там,,бъдете сигурни,че една от задачите и е да финансира унищожението на местните аборигени,чрез пълчища от афро-азиатски "мигранти".Веднъж ви го загатна с "подобряване на генофонда",сега предстои изпълнението

68

Анонимен

преди 4 години

Ееееееееее не -не може да бъде защото не може да бъде ! Пък и кой ли в нашата кч на се интересува от кмнистите-предишни и сегашни ??

67

Анонимен

преди 4 години

До Футуролог65 Да знаеш от мене - голям комплексар си. Отгоре на всичко си и много посредствен, не прави обобщения, за които не ти достига капацитета. Достатъчно ти е да величаеш себе си, ограничи се до тук. :)))

66

Ванката

преди 4 години

И кои ходеха да учат на запад по соц. време? Редовият гражданин с триста зора вадеше открит лист до Свиленград...

65

Георги Илиев Митев

преди 4 години

ПОЕМА за Ирина Бокова.Ирина-богинята една за всички времена. Ирина "звездите" си ги нареди други пък ги разреди. Тя уредите взе да ползва,за да подреди всичките звезди и планетите ги натовари други пък ги разтовари, за да уреди всичките беди на планетата Земя.Автор: Георги Илиев Митев. Град София (2014).Трето поколение репресиран и второ поколение репресиран по отношение на образованието. Със средно образование.

64

шляпалника

преди 4 години

Един от най-големите съвременни предатели на България! Заедно с Тиквата. Факт!

63

До гуша ми дойде

преди 4 години

Стига сте ни натрапвали тази сталинка. Най-способните мошеници и надути лъжци са ***, а тази специалистка добре помним колко много помогна на хората от жестокото наводнение и как нагло в лодката,с ботуши, но началника си боко тиквата ,когато беше велика комисарка по бедствията в ЕС, уведоми ридаещите хора, че няма да получат нищо. Е,ако крадците в държавата ще напълнят пак гушата по някаква схема, великата финансистка е насреща.тежко и горко на света, ако бъде избрана.

62

ПроСоТо

преди 4 години

иначе:-Защо са скинаха да я рекламират тука?!Та от мнението на българите за нея,НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА!Защо ни я набутват непрекъснато в полезрението?..-Някакъв "фактор" ,свързан с НАШЕТО БИТИЕ ли е тая груба кариеристка?Да си я правят каквато си искат!..НИЕ нямаме НИЩО ОБЩО с нея!..Тя си е "кадър от кариерата",при това,НЕ БЪЛГАРСКА!!!

61

ПроСоТо

преди 4 години

иначе:-"Упорит талант"..?!?!?!Упорита да,...нещо като конска муха,но.."талант"?..Това вече е малко объркващо..Дори и за простосмъртните..

60

ПроСоТо

преди 4 години

Сталинка Евродирективова каже:-" Колкото по-тежък е животът, толкова повече се усмихвайте!"Е,хора,тая ще ви накара не само да се усмихвате,но и по "логиката "й, да се кискате на глас!..УСПЕХ!...Весела веселба с въпросната!

59

Тодар Правешки

преди 4 години

До ЩерюБоли, че не е Ирина Бокова, нали другарю?:)

58

Анонимен

преди 4 години

На тази паtка как и е името в кръщелното,пардон-акта за раждане, тя е кръстенав селският клуб на БКП! Не беше ли СТАЛИНКА, и защо се срамува от него, на времето продажните и родители навярно много са се гордели!

57

Щерю

преди 4 години

Какво упорит - направо нагъл кандидат...

56

Анонимен

преди 4 години

КРИСТАЛИНА ГЕОРГИЕВА НЯМА ДА ИГРАЕ ЗА БОЙКО БОРИСОВ

55

Анонимен

преди 4 години

е кое и е новото ?

54

анонимен

преди 4 години

ОТИШЛА В ЛОНДОН КАТО НАУЧЕН СЪТРУДНИ 1987 ГОДИНА ПО КОМУНСТИЧЕСКО. ЗНАЧИ И ТЯ Е БИЛА ПАРТИЕН ЧЛЕН ИНАЧЕ КАК В ЛОНДОН ПО ТОВА ВРЕМЕ. АМИ ЩО НЕ КАЖЕ КЪДЕ ПОЛУЧИ ТИТЛАТА СИ И КЪДЕ ЗАВЪРШИ ОБРАЗОВАНИЕТО СИ ТА СЕГА ЕЭВЪРЛ ВРАГ НА РУСИЯ И СОЦИАЛИЗМА ТАЯ *** КОЯТО СЕ СРАМУВА ОТ ИСТИНСКОТО СИ КОМУНИСТИЧЕСКО ИМЕ СТАЛИНКА И СЕ ПРЕКРЪСТИ.

53

Предател N1

преди 4 години

Вместо да си ходи на село да вари лютеница след провала и оронването престижа на държавата с кандидатурата й за генерален секретар на ООН, тази продължава с неуместния PR. На всички им е ясно, че новите й постове са награда за националното й предателство.

52

Анонимен

преди 4 години

Ахахахахах. Страхотен фейлетон.+++

51

Ашколсун криСталинке

преди 4 години

Направи кариера от агент на ДС до шеф на МВФ.

50

Анонимен

преди 4 години

етоо му я на МоноПасе рузкътъ къртица от шпионската школа.Сталин е победил нацистите.Сталинка победи Ирина Бокова