85

Mен

преди 4 години

Какво ниво, разкатават фамилията на децата вместо да се поучат от европа и да улеснят програмата

84

Анонимен

преди 4 години

Her daughters mother (Майката на дъщеря й)Неправилен превод -- както е направене безсмислен. Би трябвало да бъде"Майка на дъщеря си".

83

Анонимен

преди 4 години

Яшар трябва да плюе потурция.

82

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 101На път сме да го докараме до американското!

81

Анонимен

преди 4 години

Една българка: В САЩ осъзна, че образованието у нас е на много високо ниво------------Беше!!!!На път сме да го докараме до американското!

80

Анонимен

преди 4 години

Аз съм горд селияндурофоб! *** е почти до кокъл селияндуризирана.

79

Анонимен

преди 4 години

До 98Да беше на ниво комунистически връзки и оценки "за" активни борци. Причината някога, следствието днес.

78

Анонимен

преди 4 години

Само да знаеш, Даниела, на колко по-високо ниво беше българското образование!

77

Анонимен

преди 4 години

До Истината 95Всеки българофил е и русофил. Факт. Сега се навъдиха много българофоби, които се представят за българофили, с цел да дадат тежест на русофобията си, която е характерна черта на българофобията.Има и селияндурофили които не понасят ширещия се селияндуристански манталитет в България, който е взел превез над всичко културно което съществуваше.

76

Joko

преди 4 години

Даниелче, твърдения като твоите правят само хора родени в лозята и израстли в царевичака !

75

Истината

преди 4 години

Всеки българофил е и русофил. Факт. Сега се навъдиха много българофоби, които се представят за българофили, с цел да дадат тежест на русофобията си, която е характерна черта на българофобията.

74

Яшар

преди 4 години

Русофренията е психично заболяване - всеки, който не плюе по Русия е твой враг, шпионин и българофоб...

73

българофил

преди 4 години

Бългапофобията не може да се прикрива зад русофилия. Така само изпъква по-ярко.

72

Анонимен

преди 4 години

"Една българка: В САЩ осъзна, че образованието у нас е на много високо ниво"ПРОПАГАНДА!Они ден ЦАР РИКВА ДА ОТКРИВА УЧИЛИЩЕ СЛЕД РЕМОНТ БЕШЕ ТОТАЛНОТО УНИЖЕНИЕ БЕЗ НИКАКВА ЕТИКАСАМА ДИРЕКТОРА СЕ МЪЧИ ДА МУ МАХНЕ РЪКАРА ОТ РАМОТО!!!

71

Петър

преди 4 години

Впрочем комунистите са и дали доброто образование ,не американските и българските ***. А ЛАНА типично българско име ли е ,че нещо не се сещам ?!

70

Анонимен

преди 4 години

Абе много ми е странно, нашенецът отива на майната си, урежда си живота и почва да си фали родината тогава. А там защо е отишъл не казва или забравя причините. Най-вероятно Костов и Сорос са я подмамили и сега вече изтрезнява.

69

Анонимен

преди 4 години

Госпожата говори за добро образование в БГ към момента,в който тя го е получила,а това със сигурност е било преди доста години. Образованието в САЩ е насочено към тесни специализации,не е обширно, в него либералните и джендърски пропаганди сериозно промиват мозъци.

68

Анонимен

преди 4 години

Прави ми впечатление, че съвсем невинно и между другото е вметнато "Работила е и като консултант в Световната банка."

67

Анонимен

преди 4 години

Българина е голям завистник, започва да плюе по всеки успял, коментарите го доказват. Българинът е комплексар, неудачник и ***, кадърните хора успяват единствено извън пределите на родината и госпожата от статията го доказва.

66

!

преди 4 години

Образованието в САЩ е на най високо ниво то е най доброто в света а разни комунистки говорят обратното. Това е провокация. Тогава ако в САЩ образованието е лошо защо децата на българските политиците като например, комунистката Нинова, г-н Борисов, г-н Цветанов, г-жа Кунева, г-н Сугарев, президента Стоянов и на много други учат там. Тези русофили ако не им харесва да учат в най великата държава да отиват в западнала Рашка и там да учат не да плюят най великата държава в света САЩ!