21

До 20

преди 4 години

***...ти от тази точно статия ли си направи извод...че в САЩ няма правосъдие?

20

Да, ти знаеш... т`п

преди 4 години

До ФБРГолям *** си, ***.ФБР е контраразузнаването на САЩ. То не работи в чужбина. ***. Освен ако не следи двойни агенти. ФБР е аквавиланет на ФСБ. ЦРУ е ГРУ. Капиш?В чужбина, например България, работи ЦРУ, ***.В тия сайтове, откакто се налазиха от *** (16 годишни дечица или 65 годишни пенсионерни), които умрат да си докарата до 500 лв. на месец, само отвращавате.

19

Fate

преди 4 години

Така е "велика демокрация "богатите и известните съд не ги лови .Ако беше някой бачкатор 15 години не му мърдаха .

18

Анонимен

преди 4 години

като се сключват сделки за миларди и се дават подкупи с милиарди е лобиране аза 15 000 долара си престъпниквсичко в краваристан е изкривено и има една единствена цел пари и и(много париособенно ко намерят някякви аборигени като българите дето сами си свалят панталоните

17

ФБР

преди 4 години

Америка съ управляваъ от чифутскъта мафия на AIPAC от АФРИКЪ. Те са и най моралните и винаги непогрешими.За това и Хитлер ги е имал зъ най височайшъ гости.За жалост Чифутскиъ СССР е попречилъ много и неимовернъ за да се въздаде правосъдие в/у кастъта на дегенератъ чифутъ..Жоржъ Copocъ, евреинъ носещ мултикултурализмъ и Африкано негроиднъта торъ от Африка към Европа.

16

Коя е дъщеря й?

преди 4 години

До АнонименДай някакъв линк(връзка). Може да направим петиция или подписка в подкрепа на дъщеря й щом е толкова готина. И не е барала от семейния медец...

15

Анонимен

преди 4 години

Голяма услуга е направила на дъщеря си :)Сега всеки ще знае, че не струва 5 пари...

14

Ебати драмата

преди 4 години

Тъкмо ще спре да плюска вредна храна и няма да пука от сутринта.Санаториум

13

Анонимен

преди 4 години

Коко....шкарса история!А, банкерите които обраха спестяванията, пенсионите фондове и изхвърлиха милиони американци от домовете им вместо в затвора получиха почти един трилион долара рефинансиране по официални данни, по неофициални над Два трилиона $$$$.

12

Тео

преди 4 години

Когато идеалите престанат да са меродавни, когато вече не си по-добрата алтернатива, тогава апатията, алчността и пошлостта избуяват. Няма империя, която да е устискала този тест на времето. И тази върви натам. На времето в България на такива синчета и момички им викахме "нашите хора", че си имахме и отдел за непоправимо пр0ст1те - РАБФАК а тук ... ами почнали са да ги вкарват по втория начин. Тая са я хванали, щото е дала малко! Неминуемо ще последват същата съдба рано или късно!

11

пецата

преди 4 години

С тея 15 хилки само е разсмяла даскалите и затова са я изпортили, че никой няма да си рискува работата да го хванат за подкуп от 15К и после да не го вземат никъде на работа, при положение че учителите там правят средно по 60К $ на година тая нормална ли е , ако беше изкарала 100К ,можеше и да си премълчат

10

не се лъжете

преди 4 години

До ...Зависи кои са . Могат да осъдят някаква си артиска....

9

Ванко

преди 4 години

Като се е стиснала така става!

8

...

преди 4 години

До Номер 1:Феновете на изтока още не могат да разберат, че никой не твърди това че на запад няма престъпления или престъпници. Това с което запада превъзхожда изтока, е че на запад ги хващат и осъждат.

7

Анонимен

преди 4 години

Той съпруга и пияндето от "Безсрамници" ли е?

6

Бау

преди 4 години

Ще изгние в затвора направо!

5

Изгонен

преди 4 години

До 1Разликата е, че ги хващат. Виждал съм списъци, в родни университети (кихук, куСУк), къдеот последните 15 имена са задраскани, а отдолу с химикал са добавяне нашите, дето не са успели на изпитите. А сигнал, на кого? Половината бяха деца на хората в службите. Имаше само усмивки и неизбежно уволнение.

4

Анонимен

преди 4 години

Както ви аги, прокуратурата навсякъде иска по-тежки наказания, зщото им е кеф да си го искат...

3

sante_dog

преди 4 години

Ако се направи истинска проверка как влизат в италианския лицей децата на политици, журналисти и други негодници ще трябва доста повече от 14 дена да лежат по затворите тук...

2

Ха

преди 4 години

Извинява се, че са я хванали. Иначе сега всички знаят колко е *** дъщеря й.