13

рфл

преди 4 години

Англия е голям съюзник на България срещу Русия. В Англия законът спрямо педофилите е много строг, буквално човек може да бъде арестуван ако на детска площадка реши да помогне на дете да се изправи. Затова тамошната малка групичка педофили няма друг избор освен да бяга в русофилски държави като България, където педофилията е разрешена и се продават 14 годишни колкото иска. Или директно в Просия, най-големия производител на педофилско порно в световен мащаб. В Русия продават и две годишни. Факт.

12

Анонимен

преди 4 години

Те само подражават на богати и изввестни педофили..От които няма нито Един осъден..Е,уж" обесен"има...Така че дребната риба пари не прави.

11

Анонимен

преди 4 години

Онези си го защитават даже и сами му водят децата си срещу заплащане. Изявленията им са красноречиви по въпроса пред полиции и обществрността, когато ги питаха.Следователно, трябва да бъдат съдени и двеъе страни - педофилът и тези "родители", които търгуват с плътта на децата!

10

избирател

преди 4 години

Много лошо,спор няма!!!Някак странно е обаче,защото в тия случай е проявен вид РАСИЗЪМ срещи пастора.В общество,където нормалната детеродна възраст е 11/14 г,а само пастора е заклеймен?!Нека помислим само за България.Не е възможно пастора да е забременяла всички непълнолетни майки в махалите ни!!!

9

НЕбългарин

преди 4 години

Това сме ние ***

8

SS

преди 4 години

НЕ НАРУШАВАЙТЕ ГРАЖДАНСКИТЕ И ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА ПЕДОФИЛИТЕ.ТЯХ ВИНАГИ ГИ Е ИМАЛО.ТЕ ПРОСТО СА БОЛНИ ХОРА.ЗАЩО ЗА ..ТЕ МОЖЕ,А ЗА ТЯХ ДА НЕ МОЖЕ.ЗАЩО НАТРАПВАТЕ ХОМОСЕКСУАНИ ЦЕННОСТИ КАТО НЕЩО НОРМАЛНО,А ПЕДОФИЛСКИТЕ ГИ ОТРИЧАТЕ.ИЛИ СОДОМИТСКИТЕ."ДЕМОКРАТИЧНО Е ДА ПРИЕМАМЕ РАЗЛИЧНИТЕ"НАЛИ ТОВА НИ УЧИ ЕС.

7

Анонимен

преди 4 години

Много "хубава работа" ама турска

6

Анонимен

преди 4 години

До колкото разбирам ромска-турският квартал в който живее дори му водят свежо месо по няколко пъти дневно.Добре,че е обратен и няма да хаби момичетата и без тва са кът.

5

Анонимен

преди 4 години

не е виновен само този, а всички около него, които знаят са замесени

4

анонимен

преди 4 години

то в тая махала в Сливен всичките са педофили на 13 години раждат *** тях законите не ги закачат казват традиция

3

Анонимен

преди 4 години

а ще отнемат ли децата от родителите, които са му ги предоставяли. Защо за това не се говори?

2

анонимен

преди 4 години

лошото е че маалата в Сливен загуби спонсора си

1

Анонимен

преди 4 години

Проверихте ли в Народното събрание за педофила?