12

Гочо

преди 4 години

"Някои от приятелите ви ще заемат вашата страна, други нейната."ГЛУПОСТИ НА КИЛОГРАМ !!! Ако тръгнат да вземат страни, значи не са Ви никакви приятели !!! Цялата статия е пълен смях !!!

11

Анонимен

преди 4 години

Аб хора,какво толкова "умувате"? Сек са е важен.Важно е да го има.А кой са коя не жажно! -:)

10

факт

преди 4 години

Михаелка, Лазарова се шука с бившия на бившата ѝ най-добра пирятелка. Следователно михаела е крува. Жалко за мен ., толкова я харесвах

9

и познала гласа на

преди 4 години

племенника на големеца, който не знам защо е вдигнал телефона. Всички разбрахме, защото момичето се беше оплакало на други девойки от курса ни.После племенникът искал да си оправят отношенията, тя наистина е много хубава и качествена като човек. Но девойката се беше отвратила и отказала да има повече отношения с този.Разведената пък се оправдаваше, че не е искала да ги разделя и че за нея това било "само епизод".Случаят е ярък пример, че някои "приятелки" дори не чакат момъкът да стане "бивш"

8

Скоро разбрахме, че

преди 4 години

онзи, с когото е започнала любов разведената е пияница, а другият е племенник на много влиятелна личност. Разведената разбрала от другото момиче, че все още няма интимни контакти с племенника. И го прикоткала, тя сама живееше в апартамент, подарен от баща й. Разбра се, че племенникът преспивал чат пат при разведената, но продължавал да се среща с другата девойка, водил я и на гости у тях, майка му я одобрила. Само че веднъж рано сутринта девойката се обадила на разведената по стационарен телефон

7

Вие преценете

преди 4 години

Имах разведена състудентка.Беше отишла на Пампорово с някаква своя позната. На стоп ги качили двама симпатяги, млади висшисти, работещи в стабилна фирма. Още там, в курорта единият започнал връзка с разведената. Другата много харесала приятеля му, но той само веднъж бил интимен с нея и толкова.Когато се върна в София разведената, всички разбрахме, за приключението. Тя продължи да се среща с единия от онези и запозна с другия едно от най-хубавите момичета в курса. Двамата се харесали. Впоследст

6

българин

преди 4 години

Защото е .....! Точка по темата!

5

Анонимен

преди 4 години

Абе глупости , важното е секс да има !

4

Анонимен

преди 4 години

Имах приятелка, която излизаше с бившия ми въпреки, че знаеше колко гадно той е постъпил с мен. Ами не е редно просто. Пред мене плюеше него, пред него плюеше мен. Изведнъж спря всякаква комуникация с мен и ми стана ясно, че май му топлеше кревата. Приятелките не правят така.

3

Анонимен

преди 4 години

При условие, че излизам с него просто на кафе!? Защото и той ми приятел. Само приятел!Аман от прости клишета и комплексари/ки с болно въображение!

2

Иван

преди 4 години

-Защо да не излизам с бившия на най-добрата си приятелка?- Ами щото ти е най добрата приятелка , бе Иване . И престани да носиш тия къси полички че ти се виждат топките .

1

x

преди 4 години

е, не е нужно да ходят, като начеше терлика няколко пъти и стига толкоз