46

Ghost

преди 4 години

Поредният бушон на ***!! Видяха, че журналистите се надигнаха и спряха репресията а бушона си свърши работата като си подаде оставката. Не е ясно дали ще му я приеме ***. Все пак *** си пусна глутницата в радиото да парира бъдеща ескалация. Гарантирана схема от ФРОБ. *** винаги така действа...

45

Pilot

преди 4 години

В Чехия много отдавна се опитсха да направят същото и народа излезе на улицата и премиера го свалиха ! Ние сме *** , даваме на три тумбака да ни правят на глуоаци !

44

Анонимен

преди 4 години

Цацата поръчал на Гешефтатурника да прави проверка защо било спряло радиото. Това е все едно да поръчаш на Дебелян проверка кой разграби Булгартабак. Нещо от проверките на имотите на физкултурници, Пацо Терасата?!? всичко е прах в очите

43

nonsense

преди 4 години

Само че сутринта за няколко часа бяха спрени всички предавания на БНР, включително и онлайн. Проверката по случая ще контролира Гешев, заради критиката на когото Великова беше отстранена от ефир.

42

Айде, бе...

преди 4 години

СТИГА СТЕ РЕВАЛИ ЗА ТАЯ НАЦИЯ, БЕ....Я, СЕ ХВАНЕТЕ НА РАБОТА!ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ НЕКОЙ, ШЕ ВИ ДАВА ПАРИ,..... ЕЙ ТАКА, ЗА БЕЙДАВА!!???КОЙ "ДАВА" ТАКА... ХАХАХААААА..

41

Анонимен

преди 4 години

Изчезваща нация на първо място по аборти обсъждаме два дена една левченска ромка *** на костовистите !Благодарение на такива като нея Хоризонт не се слуша вече .

40

Хахахааааа.

преди 4 години

АМИ ДА НАЗНАЧАТ АНТОН ТОДОРОВ,ТОЙ ШЕ ВИ ОПРАВИ. БЕ.....ХАХАХАААААЩО НЕ....?!!!

39

Анонимен

преди 4 години

Пускаш главанаците да разбунят глупаците и кацаш като гълъб бял, ни чул нищо, ни видял!

38

Анонимен

преди 4 години

Айдеее, и Гешев получи достъп до БНР. Колко му е. Баси и държавата смотана. Всичко е мафия.

37

Гробокопач

преди 4 години

Бохо Кратунов, явно е, че Кръстев, не иска и не може да оправи "безобразията" в БНР, въпреки, че ГЕРБ е гласувал, да го бъде на поста и затва не е дочакал да се направиш на "велик властелин" и си подава оставката;))) До, каквато и да е институция се докосне ГЕРБ в нея започват "безобразия" и настъпва Криза. Това е вследствие, яе ГЕРБ не притежават Орендата да управляват. Това е! Оставка, Оставка, Оставка, Оставка....

36

Ами така е..

преди 4 години

СПРЕТЕ МРЪСНАТА СОЦ-ГОВОРИЛНЯ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ,НАРЕЧЕНА БНР!!!АЙДЕ СТИГА ЧЕРВЕНА ПРОПАГАНДА!!!!!!АМАН, ОТ КОМУНИСТИ И ЛЕВИЧАРИ...!!!!!!

35

Ами така е..

преди 4 години

БНР Е КАТО ЧЕРВЕН ДИНОЗАВЪР ОТ ВРЕМЕТО НА СОЦА!СЛУШАЙ ЛИЛИПУТИНА ВОЛГИН ИВЕДНАГА ЩЕ СЕ УБЕДИШ, ЧЕ СЕ ВОДИ АНТИПРАВИТЕЛСТВЕНА КАМПАНИЯ В ПОЛЗА НА БСП И РУСИЯ ЕЖЕДНЕВНО!!

34

Анонимен

преди 4 години

Абе един журналист като се задържи по-дълго време като водещ на някое предаване, почва да си вярва, че само неговите мнение и позиция са вярни. На някои места можеш да слушаш само БНР. И да искаш, не можеш да смениш станцията, щото друга няма. Можеш само да изключиш радиото. Когато съм на път слушам Хоризонт и ми прави впечатление тенденциозното отношение на радиоводещите по актуални проблеми в държавата. Има няколко такива с многочасови публицистични предавания, които канят все едни и същи хора, и се опитват да насадят само една гледна точка в главите на хората. Още по-дразнещо е обаче натра

33

АМИ ПРАВИЛНО

преди 4 години

БНР Е НАЦОНАЛЕН ОБЕКТ!НЕ МОЖЕ ДА ДРЪНКАШ КАКВОТО ТИ Е КЕФ!КАТО СИ ПРОТИВ НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС И ЛИНИЯ, ХОДИ В ЧАСТНИТЕ МЕДИИ. ТАКА Е НАВСЯКЪДЕ ПО СВОБОДНИЯ СВЯТ. ЩО НЕ ОТИДЕТЕ В ЛЮБИМАТА ВИРУСИЯ И ТАМ ДА ДРЪНКАТЕ ПРОТИВ ПОЛИТИКАТА НА ПУТИН??!!

32

Радослав

преди 4 години

Как хитро и под претекст, че трябва да се провери стратегически обект - Баце и компания ще се сдобият с имената на всички които снасят "неприятна" информация на разследващите журналисти (до колкото са останали такива в България). Убиването на журналист вдига много шум (пробвахме го вече), по-тихо и чисто е да намериш списък с тия които и снасят информация и просто да ги махнеш от постовете за да нямат достъп до информацията която не е за общо достояние. Така се проверяват редиците за предатели!

31

Радослав

преди 4 години

Как се завладява една все още не заразена структура в България? Слагаш калинка за шеф, той се "издънва" още първия ден, на момента влиза ДАНС и другите групировки за държавен рекет (бившото Гестапо) и те започват да слухтят по бюрата на журналистите - кои от къде намира данни за издънките на властта. Това всичко се прави в 1 ден за да няма време журналистите да скрият имената на тези които им помагат. Накрая ДАНС излиза със списък с имената на всички които трябва да бъдат премахнати от властта!

30

ай сиктир

преди 4 години

Както винаги горят бушоните, а Винету на бял кон така е след като повечето от така наречените журналисти са по-скоро медийни ... тутки.

29

ПИТАНЕ

преди 4 години

И.д. директорът твърди,че сам си е подало ставката.ББ пък твърди,че казал,ако не я подаде парламентарната група на ГЕРБ ще я поиска.Къде е ИСТИНАТА? Кой крив,кой прав не е ясно,но пък стана ясно,че Великова е в добри отношения с когото трябва.

28

Анонимен

преди 4 години

Абе не разбрахте ли,че ни управлява мафия.И то малобройна,страхлива и гламава.Кръгът"***".И ние търпим шепа празноглавци да ни правят на шантави,да ни крадат безогледно и буквално да ни се подиграват.Що за народ е това.Кой е Гешев.Ами и уличните пумияри знаят,че това е човекът на Пеевски и ДПС.Окрадоха парите от КТБ,контролират властта,контролират медиите,а сега дайте да им дадем и съдебната система.Ако сме народ,тая шайка бандити няма да просъществува и 24 часа.А ние спорим кой ляв,койдесен

27

Анонимен

преди 4 години

Че той Бойко кога е знаел нещо? Все за първи път чува и раздава милостиня като император. Не му ли научихте номерата за десет години.