170

Анонимен

преди 4 години

Тази година на прекрасното Приморско - нов апартамент,близо до най-хубавия плаж и вечерта хоп изненада : неописуем чалгарски вой от две кръчми ,чуваше се и при затворена дограма !Хора ,взимайте мерки тея ви гонят туристите !

169

ТТТТ

преди 4 години

Нямам спомен в Анталия да гърмят музики до посред нощ. Защо там може да е фул от туристи, а да е тишина? Все пак примерът е за родината на ДПС.

168

хе

преди 4 години

Щом ДПС казва нещо,значи трябва да се направи противоположното.ДПС не е създадена да работи за българите .името й ясно говори за това.

167

Анонимен

преди 4 години

До Американ"заради лошото качество срещу много високи цени, стотинкаджийството, склонността към измама, грубостта и простотията на бг ресторантьорите"Абсолютно си прав. Това не е само по ЧМ, но изобщо в страната, вкл по скъпи хотели. Скоро едни приятели се върнаха от Сандански, хотел Пирин, и такива истории разказваха за ресторанта там и се смееха... Уж скъп хотел, а селяния до шия.

166

Gandy

преди 4 години

Прави са дпс-то. Грубо казано едри хотелиери срещу дребни ресторантьори. Патъриотите станаха жалки с алчноста си за лапаница.То и военни и полицаи настанени в хотелите на кабеларя вдигат шум щото работят на смени.Ама не ги гонят щото много кинти от бюджета в джоба на радетеля за тишина са диплят. Как беше? Далавери...

165

Анонимен

преди 4 години

В ДПС са повече на боб. И затова се дигат децибелите..

164

Анонимен

преди 4 години

Тия *** вече и фашисти ли станаха

163

Анонимен

преди 4 години

До Мустафа"лчни и продажни-това сме турците."Вярно е. Турците са алчно, жестоко и лъжливо племе. В квартала отвориха магазин, който го държат турци - бързо изгубиха клиенти, много лъжат!

162

Американ

преди 4 години

Спадът не е заради тишината - тя всъщност би довела повече клиенти - а заради лошото качество срещу много високи цени, стотинкаджийството, склонността към измама, грубостта и простотията на бг ресторантьорите. Ама са толкова ***, че не го разбират.

161

До 147

преди 4 години

Това е самата истина,без значение ,кой какво говори!!!

160

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 122 Да това стана когато шев на следствието беше Ани Крулева и с оня списък на предадените раздузнавали нищо не се получи . След предаването на разузнавачите започна предаването и на държавата - служби за сигурност, армия, въоръжение ....... за да станем на това " дередже".

159

Анонимен

преди 4 години

Ха така другари началници от ДПС. Във всеки град по една джамия, ходжата по пет пъти на ден с високоговорители да пее та да се чуе час в Стамбул града , останалото време чалга нон стоп . Нема да спите и мирно ще стоите , защо ви е тишината и почивката. В турските курорти дали и така?

158

Анонимен

преди 4 години

Да питам.Какви са децибелите от джамията до халите когато хожата пее.

157

защо пък кючек?

преди 4 години

Защо пък единствената музика дето ще се пуска да е кючек? Защо пък трябва да е надута до неузнаваемост? Който иска ще си иде на кръчма да слуша чалга. Ако човек надуе в хотел в чужбина след 22 ч. силна музика,ще му затропат на вратата с предупреждение. Има всякакви чужденци.Май най-много обаче са си руснаците. Руснаците може да искат руска музика да им се пуска, германците немска, англичаните английска. Турците си имат техни курорти,не знам да идват да идват толкоз много на българското море.

156

до 155

преди 4 години

Ами то,ако е само за стриптизьорки и да забиваш момичето и в София може да се уредиш. Заведения, кръчми колкото щеш навсякъде.

155

муапхахаха

преди 4 години

Сега ЕДИНСТВЕНИТЕ туристи- точно бедни западни ПЕНСИОНЕРИ, ще ви напуснат л***й няните кръчми и хотели. На бас?

154

мдааам

преди 4 години

Требе децибели за кИчеците.

153

Гларус

преди 4 години

До Рокко ин Раша 8Слъчакака да го правят амстердама на Балканите другитекурорти да си е тишина и чистота...

152

Рокко ин Раша 8

преди 4 години

Ако трябва да съм честен на Бг море отивам само за купона акохолец малкохолец и стриптизьорката за 1 час платено на расъмване ако не забия нещо разгонено по дансинга,иначе нито море нито храна нито климата могат да бият Гърция ,Харватска и Турция...

151

Анонимен

преди 4 години

И ние сме млади, но не искаме да почиваме в тая лудница. Така привличат само младите простаци и пияници, но не и нормалните младежи