15

Пян_Гъ

преди 4 години

До 13И кое по-точно е "смешното" или "невярното", драги? Когато човек няма аргументи, рпави емоционални квалификации на опонента.

14

да

преди 4 години

израелска военна база-център за тестване на оръжия в Аляска !!!!коментарът е излишен

13

да

преди 4 години

евреите командват всичко в САЩ, а някой да е чул американец да се е пробвал да каже на Израел какво да прави ??:))))) стиска ли му хахахахакогато премиера на Израел говори, Белият дом козирува

12

до 13

преди 4 години

не дрънкай глупости, че се излагаш и си смешен !!!!!

11

Пян_Гъ

преди 4 години

ДО 6:Америка НЕ Е СОБСТВЕНОСТ НА ИЗРАЕЛ, по-скоро обратното. Световният (ционистко-илюминато-юдомасонски) елит не се интересува от нации, етноси, вероизповедания, раси. Юдейският култ прави изключение, но донякъде: и те бяха пращани в лагери с руски военопленници през ВСВ, за да ги принудят да се заселят в Палестина. Ако е нужно, пак ще бъдат жертвани до крак, макар че общото впечатление е, че са толерирани за сметка на останалите.

10

Анонимен

преди 4 години

Така или иначе Американците ще им пратят 10-15 милиарда до година. Ония и да почнат на ядат живи бебета по телевизията амеркиа ще продължи да ги обожава.

9

11

преди 4 години

Апаратурата в пръскачките ли беше?

8

42

преди 4 години

До 6И не само САЩ, а и целият свят.Само като си представим, че всички пари на света са в банки, контролирани от евреиските фамилии, плюс високите технологии в комуникациите....

7

ай сиктир

преди 4 години

А сега де това шпионски скандал ли е или папарашко подслушване какво прави Тръмп в спалнята.

6

Ей тва е...

преди 4 години

...уж тези двете правителства са винаги дупе и ***, апък отново и тук виждаме да важи с пълна сила желязната максима - "... проверката е висша форма на доверие..." ! Изобщо мъка, мъка, мъка!

5

да

преди 4 години

Америка е собственост на Израел, така че евреите могат да инсталират в собствения си дом каквото си искат хахахахахахахахахахахахаха

4

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Ким Чен Ун ги е монтирал тези...устройства и понеже го...разпознават лесно,се е маскирал кат...евреин.

3

Анонимен

преди 4 години

И САЩ, и Израел са носителите на всичко зло по света! Техните интриги, конфликти, размирици и войни са насочени срещу цялото човечество от години наред....Ето, че дойде време и се издадоха сами поради глупостта си и като две съскащи кралски кобри ще са самоизядат една друга в борбата си надмощие!

2

ундарталец

преди 4 години

Тръмп евреите го изиграха,но като милиционер ще се усети след време. Следващия президент ще си има 1 на ум. А кво ще стане после с Израел?

1

Ми

преди 4 години

какво друго да каже Израел Кац?