10

Питам

преди 4 години

Путин какво казва за борбата с рака , или го интересува само борбата със САЩ ?

9

МерКаБа

преди 4 години

Ракът е индустрия за милиарди, животът на хората е много повече в собствените им ръце отколкото в ръцете на традиционната фармацевтична индустрия и медицина, която просто удължава агонията на болните, убива надеждата им за изцеление и скачва останалото от имунната с-***. Лекарство са създали още в края на 60те.Ако искаха досега щяха да го направят общодостъпни. Има и достатъчно алтернативни източници на лечение и много по надеждни от химио и лъчетерапия, има достатъчно и информация по темата.

8

Анонимен

преди 4 години

Борбата е ЗА пари, а не СРЕЩУ рака!

7

Анонимен

преди 4 години

Щом има агенция, ще чакаме много дълго! То и с екологията е така - колкото повече еколози, толкова повече пари, толкова по-зле става!

6

Анонимен

преди 4 години

С тия изкуствени зеленчуци и плодове натъпкани с химикали има доста да се борят

5

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Урсула : 2050 година , ще има лек и всички ще живеем вечно

4

EU nonsense

преди 4 години

А в същото време заради двойните стандарти в някои страни-членки се внасят храни с канцерогенни добавки.

3

Анонимен

преди 4 години

Напълно съгласен, тва е брутално лицемерие. Ще внедряват 5G пък ще се борят с рака. Добавките в храните -подобрители, овкусители, консерванти, подсладители, хормони всичко това води до *** на клетките. Едва ли има много места в ЕС където се продава чиста храна

2

бг

преди 4 години

ЕС са лицемери. Искат да ви унищожат по-бързо.

1

рфл

преди 4 години

Забранява химията в храните, спира автомобилите, въвежда се данък затлъстяване като в Нова Зеландия, проблема е решен. Само че смее ли, зад трибуната е едно, като трябва да натисне фирмите е друго. Раците са 99% превенция, изключване от диетата и начина, не хапчета, хапчетата на никой не са помогнали. Единственото хапче днес е антибиотика, витамините и при някои състояния хормони, обезболяващи след травми. Всичко друго в аптеката е излишно.