36

*/*

преди 4 години

"В Афганистан от много години освен големият американски контингент е разположен и огромен контингент на НАТО.И какъв е резултата от всичко това-една голяма кръгла нула"......Те са там само по една причина....да съблюдават и пазят производството на херойн.Това е.by the way при идването на американците производството му се е увеличило 4000 пъти.

35

Анонимен

преди 4 години

Талибаните ще видят сметката на американските наемници ,ИДИЛ. Не са глупави ,както си мислите !

34

Тра-ла-ла

преди 4 години

Ислямският свят да озапти радикалните течения, които съществуват сред "правоверните".

33

А сега сериозно

преди 4 години

ИД като идеология не е победен. Но като държава-територия е унищожен напълно. Престанете с журналистическите глупости - Халифата им го няма. Като си създадат пак Халифат тогава пишете. А идеология не се изкоренява с войска и оръжие, и всички го знаем.

32

Анонимен

преди 4 години

Те САЩ победиха великия СССР, та ИД няма да победят.

31

Анонимен

преди 4 години

Ъхъ.И светлия комунизъм ще победи другари.

30

Анонимен

преди 4 години

Ами че всички терористи са създадени от Краварите още по времето на СССР и студената война. А помните ли че в Сирия на ИД им оставяха коридори да се изтеглят безнаказано. Защо ни имат за олиго само това не мие ясно. Или си мислят че всички по света са като тях бавноразвиващи се. По интересното е кой им дава оръжие и амуниции. Толкова много стрелби а амунициите им на терористите никога не свършват. Краварите са световните терористи без съмнение.

29

Глупости

преди 4 години

са приказките за САЩ, че след 135 години са щели да се оттеглят. Само след 10-15 години катаклизмите ще ги пометат. Създателят повече няма да търпи тези агресори, войнолщбци и лъжци. САЩ ще изчезнат на 90% в периода 20128-2033 година.

28

ИД=Ал кайда= НАТО

преди 4 години

Където има ИД там са САЩ . ИД е отроче на САЩ и нейните сателити от СА. САЩ просто преместиха ИД от Сирия където руснаците им счупиха главите .Може да формулирате ИД е близкоизточното НАТО на САЩ

27

Анонимен

преди 4 години

В Афганистан от много години освен големият американски контингент е разположен и огромен контингент на НАТО.И какъв е резултата от всичко това-една голяма кръгла нула.Нито на йота не са намалели конфликтите в Афганистан,радикалният ислямизъм или производството и търговията на наркотици.Само дето европейските държави поддържат огромния безполезен военен контингент,спонсориран щедро с парите на Европейските данъкоплатци

26

Анонимен

преди 4 години

Афганистан не е централна Азия

25

Victimized

преди 4 години

А знаете ли кой друг също воюва срещу талибаните в Афганистан?САЩ и натовския контингент. Продукцията на опиум се е увеличила двойно, терористични актове над цивилните продължават, но важното е, че САЩ са там за да пазят американските интереси както каза оранжевия властелин на туитър.

24

КАК БЕ?

преди 4 години

НАЛИ ОНЯ ДЕН ПУТИН ГИ ПРИКЛЮЧИ ДЖИХАДИСТИТЕ? ТАКА ПИШЕШЕ ТУКА!

23

До 25

преди 4 години

Що бе, кратуно мислиш, че като си такъв бальък и животът ти е пълна нула, много ги знаеш нещата кой давал парите! Я си прочел две книги в живота си, но по-скоро не. Обаче специалист по международни конфликти се пишеш!

22

Анонимен

преди 4 години

Никакви талибани или фанатизирани ислямисти не могат да си произвеждат сами оръжието си . За да спре тероризмът, трябва да спре продажбата на оръжие към тях. Многомилиарден бизнес на "най-големите демокрации".

21

Анонимен

преди 4 години

До СЛАВА НА САЩСмени дилъра

20

Анонимен

преди 4 години

Добре написано

19

Анонимен

преди 4 години

абе тепроризъм без пари и оръжие не се правиа познайте кой дава парите и оръжието- краваршингтони за терористите няма санкции само помощ

18

А ха

преди 4 години

А ха, сега разбрах защо щатите ще се изнесат от Афганистан - нова ИД още по близо до Русия. Да им запалят и целия Кавказ. Геополитака.

17

Щирлиц

преди 4 години

До СЛАВА НА САЩСАЩ започнаха да ни освобождават още 44г. с бомбардировките над София.