70

Анонимен

преди 4 години

Университетите в топ нам колко си са основно в САЩ и Великобритания, защото от там се правят класациите и там си умират за такива.Който иска - да се връзва на класации. Повечето са доста съчинени. Като няма обявени точни и измерваеми критерии и не са изследвани всички, от класациите няма никакъв смисъл.

69

Анонимен

преди 4 години

Варненския свободен ониверситет е най-добрия

68

Анонимен

преди 4 години

Не е важно че Софуйския У. е на 1001 място.Важното е че в БГ няма имигранти , сега ще изпратим ромите в Германия , и БГ-тата ще процъфтяват като етнически чиста нация !БГ-тата са най-умни , красиви и велики !БГ на ... 4 морета (+ Балтийско) !Мъл туй БГ-та ?

67

Анонимен

преди 4 години

Познавам доста *** от СУ ,НБУ ,ВТУ ...

66

Анонимен

преди 4 години

какъв е критерия за добър? мама и тате колко пари дават на университета или какви хора излизат от там?

65

Анонимен

преди 4 години

Ама, как, не е ли Московския университет на първо място!?!!!!8-)

64

666

преди 4 години

Познавам професори от Оксфорд и Кеймбридж - доста посредствени хора.

63

Анонимен

преди 4 години

Като вземеш диплома от Йеил или Оксфорд навсякъде те вземат на работа.Тук представяш диплома от Софийския и ти пожелават успех нататък .Е???Това държава ли е ?

62

До Програмист 48

преди 4 години

Звучиш като една чистачка в основното училище, която казваше, че с 20 години стаж " барем до четврЪти клас може да предава"! Не било нужно много да се учи. Запомни от мен : Университет трябва да се учи Когато трябва, Както трябва и Където трябва. А твоите шефове ви държат на къса каишка, за да нямате перспектива. С други думи- без образование сте като футболистите- добре платени, ама до време.

61

Кофпомпаджия

преди 4 години

Аз ще уча за пожарникар. След това ще стана министър-председател и ще печеля милиарди от наркотрафика, който минава пез подопечната ми държава. За да си осигуря местенцето ще предлагам всичко на САЩ, даже ще купувам самолети, които не са произведени.Ще пускам скандали и компромати преди избори и ще фалшифицирам изборите яко.Хич няма да ми пука за простолюдието - ще им избия козите, овцете и прасетата и така ще ги уморя от глад.

60

Колумб

преди 4 години

Станфорд е в САЩ, а Оксфорд-в Англия.Ама написаното отразява нивото на новите ни свободни "Университети"...

59

gf hf mf :>

преди 4 години

Толкова много университети на САЩ в топ 200? Нищо чудно, че обират каймака на света. За съжаление не могат да разчитат на собственото си население. Явно нищо не идва отдолу, но поне за разлика от нас могат да си внасят най-доброто! :)

58

Анонимен

преди 4 години

До 64Грешка Ломоносов в Москва е на 90-то място в света.

57

Анонимен

преди 4 години

Московските не са дори в топ 100 в света...

56

Анонимен

преди 4 години

И списъкът е съставен от Оксфорд, нали? :D

55

до 59

преди 4 години

ами живота на хищника е *** - ако не изядеш, ще бъдеш изяден, затова с другите хищници съм с повишено внимание. ще я докарам до там, докъде Дарвиновата реалност позволява!

54

Анонимен 40

преди 4 години

НБУ е позор._______________________________________Аууу, сквернословецо! Не знаеш ли, че и там преподава цяла плеяда учЕни от БАН?Когато възникна НБУ, известен професор, който по едно време се напъваше да стане президент, беше възложил на една леля тя да определя кой от БАН да преподава там и по колко часа да му се дадат.Лелята е от типа "Не съм от тях, како Сийке",но мъжът й беше роднина на един от Политбюро. затова лелята и до днес дърпа конците на института, в който работеше, а е на 83 г

53

До Анон

преди 4 години

Демек говорят на господарьо, на всеки, който е добре облечен?

52

Анонимен

преди 4 години

До до 49И какво? Живееш като някакъв дракон върху купчина злато? С роби не коткатуваш, доколкото разбрахме. А с робовладелците? И кажи ми моля те, ако утре ти се секне далаверата, с атрофиралия си мозък и стагниралите си социални умения, доъде ще я докараш?

51

Анонимен

преди 4 години

До 51Някой хора пордължават, да си мислят, че научните открития и разработки се правят само и единствено от университети, че то и изцяло държавни. Аз ще им кажа, да прочетат щое е то AT&T Bell's Labs