60

Франко

преди 4 години

Ами да даде личен пример. Аман от специалисти философи- дайте да направим това, дайте да направим онова, но всъщност те да не го правят, а другите. Все едно съм седнал пред блока на карти. Хората не те познаваха и успя да ги заблудиш за изборите, но май вече те разбраха, че си просто един лаладжия. Говори ми за семейство, а е разведен и живее със секретарката си хахахахаха...

59

Тодар Правешки

преди 4 години

Ами дай личен пример бе президенте. Направи 3-4 деца на Деса за да могат феновете ти да се равняват по теб.

58

Решетников

преди 4 години

Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на К.Нинова с руския ген. Решетников и неговото одобрение.

57

кру.мерки

преди 4 години

демогравска криза,гласоподавателите не достигат

56

бръзо

преди 4 години

взимай мерки,и теглилки,че работата стана неконтролируема

55

Анонимен

преди 4 години

партията (бсп) ше направи училища, мостове и...... деца, нали другаре!

54

Анонимен

преди 4 години

другарю Президент,... радев,... румене,...бсп бяха във и на власт 20 г., що не я преодоляха тая демографска криза, що не направиха нищо хубаво за българите, що разграбиха и съсипаха държавата България, що обвиняват сега управляващите в неща които те (бсп) предизвикаха и причиниха на българите? всичко лошо което се случва в България е резултат от управлението на бсп, за това и няма да спечелят каквито и да са избори, никога!!!

53

радеви вълнения

преди 4 години

ми то жени не останаха бе ратков. имам 7-8 приятели дето си търсят жена за деца нема. такива като габриелчето омъжени за мекокуреви чичковци паричковци са десетки хиляди. може да нема дзъби важно да е чужденец па ако може и нещо африканско, арапингелско, пакистанско, заспива.

52

а бе,Радев

преди 4 години

Оная американка го каза в прав текст,че не им трябваме повече от 4млн,ти говориш за демография!Стига сте го играли много умни,ами решавайте нещата!Иначе-аут!

51

?

преди 4 години

За Деса нищо не пише, тя била ли е?

50

Мис Каприз

преди 4 години

С това изказване, подозирам, че иска да ни запложда лично? Ужас, какво я чака нацията - чичковитечервенотиквеничковчета.

49

Югозападен

преди 4 години

Ако наистина искате,тарифата е:-за 1-во дете -10 000 евроза 2-ро дете- 20 000 евроза 3-то дете -30 000 евроПлюс безлихвен заем и данъчни облекчения.Другото са дрън-дрън ярини...

48

Анонимен

преди 4 години

Хубаво пожелание, но при управлението еднокнижникът, няма как да стане. Позьор и хвалипръцко, а всъщност змия отровна.

47

До 25 Анонимен

преди 4 години

Те майки ще станат, но ти баща ще станеш ли ? Ще създадеш бебето и си до там...

46

Хам Хум

преди 4 години

Това не е демографска криза ,а тотален колапс!Ами ако едни добри чужденци подкупват елитите на едни държави за да прокарват зловредни закони,ами ако тези богати чужденци са обсебили цели институции какво да правим освен да се запътил към терминал2!

45

Анонимен

преди 4 години

Трябват улеснени процедури за гражданство на български етноси, живеещи в пределите на други държави. Големи привилегии за майки на 2-3 и повече деца, разбира се такива, които се самоопределят за българки, а не други етноси. И не ни трябват смешни PR-кампании, а начин на мислене, при който създаваш семейство и си щастлив да го отглеждаш като българско в България.

44

Само да...

преди 4 години

...да питам - кога най-после правителството ще започне да издържа изцяло от всяко второ дете нататък на млади семейства, на които и двамата родители са минимум със средно специално образование. Тоест да се направи още един клас след средно и да се завършва след държавен писмен и устен изпит по защита на дипломна работа? Така римляните ще бъдат изхвърлени от вечната хранилка и принудени или да се социализират или да отиват на запад!

43

Анонимен

преди 4 години

До 28 " стеанджата" И ние ти четем глупостите тук но те траем щем не щем.Та и ти !

42

Анонимен

преди 4 години

Дела ,дела г-н президент ,липсват реални дела от всички вас ,липсва добрият пример от политиците ,напротив народа гледа от вас ,всичко което говорите е факт и е добре че го казвате ,но това ние не само че си го знаем но го и чувстваме по джоба си...но нямаме политици-родолюбци ако има поне един такъв ,който всеки ден трябва да се тиражира ,да се показва та да се засрамят всички останали политици и от наглостта си и от лакомията !

41

Анонимен

преди 4 години

Как се гледат деца с 700 лв бе шефе. Памперсите са 40 лв за седмица. А видял ли си колко са скъпи детските храни ами дрешки обувчици. Кой е луд да прави деца мъченици бе. Ако ще правя деца то няма да е на мутренската територия. След две години ще навърша 25 години дотогава трябва да съм се устроил в някоя бяла държава в която децата ми няма да са електорална бройка.