28

Анонимен

преди 4 години

Съд за *** и затвор

27

A

преди 4 години

До Зозо 11Зозко, дали знаеш преказката за стареца, който намерил на пътя умряла лисица и отдалече викнал на бабата си да си изгори стария кожух. Ако не я знаеш - прочети я.

26

A

преди 4 години

До Анонимен 5Сигурен си или "една жена по TV каза". Не вярвай много

25

A

преди 4 години

До До шопо 4Чичко шопе, като не зная да крада от обществени поръчки, да рекетирам строителни фирми за апартаменти без пари, не мога да върша и нещата, който вършат калинките като годеницата на кандидат кмета борислав незнам кой си - как да си сменя тапетите на стаите. При тези кражби в енергетиката едвам си плащаме тока

24

Боб

преди 4 години

Тая бърза *** ,все слепи ги роди.

23

риторично въпросче

преди 4 години

Коя по ред е сега тази газова връзка?Колко такива имаме, защото всяка година говорим и "строим" газови връзки с Гърция, но май все още няма и една готова.Видими резултати!

22

Анонимен

преди 4 години

Бойко 10 години" прави" тая мижава интерконекторна връзка с Гърция.Дано сега ,когато руснаците му подпалиха ***-да я направи най-накрая....

21

Анонимен

преди 4 години

Европа няма избор. Или плаща газовата връзка и я прави веднага или руски поток може да набере пак сила. Всичко е въпрос на игри и блъфове.

20

Анонимен

преди 4 години

А с газовия хъб кво стана?А със строежа на нови магистрали?Комай ново стройтелство има само в София.Другото само ремонти и ден да мине друг да дойде,па ега изкара и мандата.

19

Анонимен

преди 4 години

Ти знаеш ли машината с каква скорост прокопава каналите. А знаеш ли как се поставят тръбите и как се заваряват. Да ти кажа ама няма да разбереш ти си свикнал на високи скорости от 200 км нагоре. Много е лошо да си Умен и да не разбираш от нищоЕ не баш от нищо де, разбираш как се присвояват евромангизи как се санират блокове на десеторно завишени цени как се вкарват милиони в офшорки и най важното как се фалшифицират избори за които умения Шапка ти сваляям и ти се кланям доземи.

18

4040

преди 4 години

Така и така нищо свястно не направи, сега се напъва като за пред избори. Можеше ако иска да построи Южен поток, но слушашв брата Джон.

17

Шопо

преди 4 години

А! Май плачеш да те опнем с баданарката ...

16

Анонимен

преди 4 години

15 години се говори за тая газова връзка. Дали наистина Борисов иска да се построи ?Укроинците за няколко месеца направиха обратните си връзки със Словакия, Унгария и Полша като опря ножа да кокала.

15

Анонимен

преди 4 години

Вече се диверсифицирахме и ще останем на гръцката единствена тръба за вътрешно потребление. Това е огромна глуппост и предателство. Украинският газ спира, турският още не е дошъл.Това, което свършиха, и най-големият враг русофил не може да го измисли

14

До Шопо

преди 4 години

Я не ми се прави на интересен бе ! Ще ти дам на теб една бадана

13

Анонимен

преди 4 години

И от къде ще дойдат тези 3-5 млрд. кубика газ?

12

Шопо

преди 4 години

До 4: Какви тапети ,бе майна ?Аз още съм на бадана ! Знаеш ли кво е бадана ? Ей! И ти нещо да не знаеш,многознайко!

11

Зозо

преди 4 години

......Капацитетът е от 3 до 5 млрд куб.м........Да си дойдем на думата. Годишното потребление в България е 6 млрд. куб.м.Направо да въртят руското кранче и Чао Путин!!!

10

морски

преди 4 години

Ще газифицират ли Сънито, да го направят целогодишен курорт ?!

9

Анонимен

преди 4 години

Не е само това. Има планове да забранят на хората на село да се отопляват на въглища. С едни от най-ниските пенсии в цял свят бялата смърт е гарантирана. Вече втора година им избиват добитъка под фалшиви предлози. ГЕРБ=Геноцид Емиграция Робство Бандитизъм