12

Анонимен

преди 4 години

естествено че исканията няма да са им изпълнени излезе Величието и вика аз тук давам не знам колко си милиона ,като че си ги вади от джоба без дори да се замисли как се дават заплати .Трябва да е калкулирано в клиничната пътека колко се плаща за мед.сестрински грижи при положение че не калкулирано колко струва лекарската консултация какво очаквате -както във Варнеската Окръжна болница ще се разкрива Музей на нещо си а сестрите и лекарите работят на една простта заплата

11

Анонимен

преди 4 години

От личен опит казвам. Сестрите не заслужават и тези заплати които получават.По цял ден пият кафе и си говорят а на болните гледат като на нежелани навлеци.

10

Анонимен

преди 4 години

Акция с политрук Перуката!

9

Анонимен

преди 4 години

До АнонименПРИЯТЕЛЮ, ТИ ПИШЕШ ОТКРОВЕННИ ЛЪЖИ, НЕ МАНИПУЛИРАЙ, НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙ- НАПИШИ ЗАПЛАТИ ПОЛИЦАИ И ТАМ ГУГЪЛЧО ЩЕ ТИ ДАДЕ ТОЧНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЗАПЛАТИТЕ НА ТИЯ СЪС СРЕДНО И ТИЯ С ВИСШЕ. ТИ ЛЪЖЕШ И ЗА ЗАПЛАТИТЕ НА ДАСКАЛИТЕ- 950 ЛВ Е ЗАПЛАТАТА НА СТАРШИ УЧИТЕЛ, НА МЛАДШИ ОЩЕ ПО НИСКА- ТИ ИМАШ НЕЩО ПРОТИВ ЗАКОННИТЕ ОТПУСКИ.....ПОЧИВНИТЕ ДНИ И ПРАЗНИЦИТЕ- ТИ СИ МНОГО, МНОГО ГЛУПАВ ХЕЙТЪР.

8

Анонимен

преди 4 години

Мед сестрите са найг заспалите хора в тази държава.На даскалите вече 5 пъти им увеличават залатите.Няма под 1380 лв чиста нетна заплата за даскал почиващ по 3 месеца лятото.Освен това почиващ и прив сички национални празници заедно със съботи и недели. Увеличиха 3 заплатите по 10% пъти на полицаите Съдиите и цялата държавна администрация.Сестрите през това време къде бяха кога ще се събудят или смятат още задълго да спят..полицай със средно образование взима над 1800-лв г-жи сестри в кома.

7

Анонимен

преди 4 години

Ха, били им обещали но не го изпълнили, нещо ново?а едни там искат 1000лв минимална, плюнчат се а накрая нищо едно голямо НИЩО.

6

bat4oko

преди 4 години

Няма да обиждате мед сестрите ей, *** съм 3 сестри- 2 руси и една черна и мога да заявя че няма по-сладки от тях. Влагат се и знаят какво правят, къде да барнат. Евала

5

Анонимен

преди 4 години

Ако... 1989 година знаех черната прогноза за професията медицинска сестра и бъдещето на здравеопазването , образованието и културата ..Никога не съм вярвала ,че е възможно злото е по- силно и по могъщо от доброто.

4

Хахаха

преди 4 години

Сестрите са мероприятие на комунистите.Опитват се да създават смут и напрежение Утре ще излязат и платени *** подготвят и безредици Полицията трябва да е безкомпромисна.В паника са края им се вижда.

3

учуден

преди 4 години

нали щяха да напускат масово, да отидат в чужбина където ги чакали с нетърпение?! направиха си търговски дружества, видяха че лапачката не е сигурна, и сега искат държавата да ги поеме на хранилка! благородна професия, няма спор, но когато го обърнеш на печалбарство, е отвратително! всеки знае къде те гледат като отидеш на лекар!

2

Анонимен

преди 4 години

Сигурно гербавите ще им изпратят куките, та да ги потрошат с палките.

1

гербисто-патриот

преди 4 години

Абе тия сестри много улави. Пролетта протесваха, обещахме им светло бъдеще и те се хванаха на лъжата. Сега пак ще протестват ама като прекарани и оправени вече от нас, хи-хи ...