10

Анонимен

преди 4 години

"Дай ми от едното и от другото! Само като ги омеся става чудото."Познат ли ви е тоя текст? Ако не, ще ви разясня. Това е текст от "песен" на един бг-"рапър". До скоро я въртяха по радиото и никой не се самосезира да я свали от ефир, за да не развращава хората.Ами, сега има да берем такива плодове още много!

9

ми,

преди 4 години

Който каквото сам си направи,никой друг не може да му го направи,та и този наркоман така.Не ги жаля такива.

8

до Гущера

преди 4 години

Народът го е казал- който удари пръв- удря два пъти , затова не ги чакай, ами виж ти първи да влезеш и да ги спукаш от бой, после подпалваш бараката къде се друсат и готово.

7

мдааа

преди 4 години

Прав е колегата, крайно време е здравеопазването да е по правилата на авто-застраховките, които не те покриват ако си пиян, дрогиран, с неизправно МПС и т.н., защо изрядните ще плащаме на хора, които очевидно не им пука за собственото им здраве.

6

Malian

преди 4 години

Питам, защо плащам здравни осигуровки, за да се спасяват наркомани? Всички ,като въпросния господин или да си плащат лечението или на работа в мините, а не хората да се чудат какви сметки да откриват за лечение на болни деца .

5

АНТИ

преди 4 години

Албена морето сините вълни,летиш в небето с гаден хероин.Албена морето сините вълни,с канабис + таблетки, в кома стоиш.

4

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

Молете се да нямате за комшии наркомани като тоя дето пушняри тия гадости. Все съм нащрек да не прескочи в двора ми да ме обере на вилата. Айде,имам СОТ ама....Все пак не се знае какво ще му щукне в главата му. Имат 28-30 годишна възраст. Според вас на колко годишна възраст ще са си заминали на оня свят?

3

Стратег

преди 4 години

Ще го лекуват, разбира се, и то като писано яйце, ще го гледат и лекуват. Защо? Защото такива като него правят парите от бизнеса на Бойко Борисов и Киро Гела

2

алхимик

преди 4 години

Дяволска работа !

1

Анонимен

преди 4 години

Наркотиците прочистват обществото от отрепките