9

Анонимен

преди 4 години

Схинас от Гърция получава ресор "Европейски начин на живот", а Чехия - "Прозрачност"; има още "ресори" които звучат не по-малко мъгляво и тъпо, а нашите сельовци седнали да се назлъндисват на ресор "Образование, иновации и младеж".Ако великата Милиончева бе станала комисар, специално за нея щяха да измислят ресор "Опашатост на лъжата" - това ли ви се иска, *** трольовци?

8

Анонимен

преди 4 години

Този не вдигна ли пенсионната възраст до като беше министър при суджуците?

7

Анонимен

преди 4 години

Много важен ресор, това е бъдещето. Дано обаче не търсим печалбарство и далавера, а наистина направим всичко възможно да изправим на крака българската наука и да мотивираме млади и талантливи учени да останат в БГ.

6

Анонимен

преди 4 години

и тоз поогладня и изпълзя от дупката си за нова плячка -избори идат може да се докопа до някоя плячка

5

iceblast88

преди 4 години

Типично за мозъчните инвалиди. Понеже не се класира за големите места, се радва на медала за участие. Това е като новата мания в САЩ да раздават награди на всички участници в турнира, за да не наранят чувствата им. Същата работа и тоя, понеже нищо не получиха казва, че трябва да се радва на това което са им дали и го гледа като дялан камък!

4

Калфин-цитат

преди 4 години

Калфин каза, че *** Нинова отстранявала всеки, който представлявал и най малка заплаха за нея... - и сега в партията останали най големите некадърници и подлизурковци, които се умилкват около нея...

3

Бойко Борисов

преди 4 години

Таз година ни дадоха ресор,догодина ще ни дадат още по голям амортисьор!

2

Какво мекотело

преди 4 години

Потресен съм от Калфин .......

1

Анонимен

преди 4 години

А кое беше това?