17

Шопо

преди 4 години

Брутчедка на Оцеола ?!

16

Анонимен

преди 4 години

защото българинът се лекува с това дето му е казала съседката и иска да му мине за един ден -е такова л-во няма

15

Бай Иван

преди 4 години

Комитета от Хелзинки да ги номинира за хора на годината ;) !!!

14

Анонимен

преди 4 години

На нас ни казват - Плати си здравните осигуровки за да те лекуваме, а тях ги приемат. Така им се пада на лекарите, другия път пак да я лекуват без пари.

13

Анонимен

преди 4 години

то добре че са ИНДИАНЦИТЕ.че да ги освестят в алчността а мързела им.

12

Анонимен

преди 4 години

Боко, елвкторатът ти бие медиците ни.Стегни ги малко

11

Анонимен

преди 4 години

Всеки народ си заслужава съдбата. Вчера пишеше, че няма лекари, днес ги бием, но утре ще ге трепаме и т.н. Сега какво искате, да ви лекуват хора , които ги мразите. Не няма как да стане.

10

Анонимен

преди 4 години

трябва да се спре практиката с придружителите. Близките нямат право да влизат в болниците. Охраната да ги спира още на вратата! Ако болният не може да се самообслужва, едва тогава да влиза един или да си плаща на санитар, да го обслужва!Аман от тумби парапитеци!

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен""Лечението на сметка на болницата означава, че е социално слаба. За тях държавата плаща."Ако плащаше Държавата, щеше да е за сметка на държавата. "За сметка на болницата" означава точно това - за сметка на болницата. Дългове >> закриване на отделения >> ниски заплати >> липса на лекари...И за всичко това са виновни комунистите, които размножиха ***.

8

Анонимен

преди 4 години

Ами щом е ходила на сватба, да си я лекуват сватбарите :)

7

Анонимен

преди 4 години

До Миле КитичДа ти обясня като на бавноразвиващ се: Влиза лицето Ц в болницата и започват да я лекуват по кл пътека, която е 7 дни. Ц обаче бяга от болницата на 3-я ден, за дса иде на сваДба. Понеже пътеката не е изпълнена, Касата не плаща за лечението, а разходи са направени. Парите не са лесни, а НЕПЛАТЕНИ. Плащат ги лекарите и сестрите, санитрарките, общите работници, счетоводителките и т.н. на болницата от заплатите си. Накрая лицето Ц идва и пребива персонала, защото не е оздравяла.

6

Анонимен

преди 4 години

Лечението на сметка на болницата означава, че е социално слаба. За тях държавата плаща.

5

въпрос

преди 4 години

И защо все още допускат тумби от нискоинтелигентни "близки" да се разхождат излечебните заведения. Да се допускат по един-двама след регистрация на рецепцията.

4

Миле Китич

преди 4 години

Нещо не го схванах това с ходенето на свадба->завръщането->лечение за сметка на болницата->последващо лечение. Нова медицинска практика навярно? Дали ще може РК на БЛС да обясни, моля! Не бих си помислил, че става дума за ЕДНИ лесни ПАРИ от клинични пътеки, не... Но питам, все пак на "многодетните' и АЗ им плащам лечението!

3

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДа, естествено! Решетников е виновен. Нали неговите агенти у нас 45 ги развъждаха тия ***?! Строяха им панелки, цели квартали, безплатно раждаха по болниците, чистеха им въшките и т.н. Те по-цивилизовани не станаха, но затова пък са много.

2

Антон

преди 4 години

До АнонименЕ, че как иначе. У нас "нискоинтелигентни, неквалифицирани и абсолютно невъзпитани хора" няма :)

1

Анонимен

преди 4 години

Виновен е Решетников, нали?