19

рускиня до 17

преди 4 години

За какво е статията , какво написа ти? нещо общо? имаш проблеми с асимилирането на прочетеното? или просто чукча писател , не читател?

18

Анонимен

преди 4 години

Одеса не е нито руски, нито украински град; просто потърсете руски вицове за евреи, и вижте в кой град се развива действието...

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17После да не квичиш, като те хвърлят на прасетата?

16

Анонимен

преди 4 години

ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: ЗА ДИВЕСРСИЯ В ПОЛЗА НА ВРАЖЕСКА ДЪРЖАВА ПО НПК СЕ ДАВАТ 5-15Г. ЗАТВОР! ПРЕТРЕСЕ ЛИ ВИ, РУБЛАДЖИИ? БЪЗИКАТЕ СЕ ТУКА, НО ВИ СТЕ СТЪЖНИ СЛУЖБАТА...ВНИМАВАЙТЕ ЕЙ! ЩЕ ВИ СМЕНЯТ ПОЛА В ЗАТВОРА ,ЗА 15Г ЩЕ СТАНЕТЕ ***))):

15

Пълни глупости

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!! Това, че говорят руски е вярно, но не е вярно, че се мислят за руснаци, наротив самосъзнанието им е на украинци. Одеса е и ще остане украинска.

14

Анонимен

преди 4 години

Одеса не е руски град.Само е създаден от руснаци върху гола земя когато Руската Империя завладява повторно територията на днешна Украйна.Територията тогава е била на Османската Империя,която Русия побеждава в няколко поредни войни.Тогава се заселва руско население,също българи приети от Русия.Създават се всички днешни големи градове с руски имена и руско и българско население.Населява се Крим.След Октомврийската революция управляващите комунистически евреи създават украинизма,както македонизма

13

Анонимен

преди 4 години

Аз съм учил в 125 основно у-ще (зад хотел София).Там има вход.Влизал съм 2 пъти с два фенера, нож и водопроводно тръбе. Минал съм около 800 метраПосле явно ме видяха и сложиха вратА с катинар на входа.Просто тунели.

12

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До БогомилТи, колко пъти си бил в Одеса ?Знаеш ли, че там се говори си вно на руски език въпреки опитите на Киев да забранят това.Хората мислят и живеят като руснаци в Одеса.В Одеса всичко руско се приема за близко.Аналогиите ти с Търново и София са неправилни.

11

Ами така е..

преди 4 години

ОЩЕ ПО ВРЕМЕ НА ВСВ, ТАМ СЕ БИЯТ УКРАИНЦИ И ХОРАТА НА НКВД.ВСИЧКИ УКРАИНЦИ МРАЗЯТ РУСНАЦИТЕ.

10

София, моя любов

преди 4 години

Дори археолозите признават, че не познават добре катакомбите под София.Едни казват, че общата им дължина е около 200 км, други твърдят, чеса доста повече. Не е ясно дали се взимат предвид и тунелите, които излизат извън града.Катакомби има и под други наши градове. Някои са свързани с военни съоръжения, строени през 20-и век.

9

сити лайф

преди 4 години

катоакомби има в много градове в европа като рим париж лондон в софия също има много подземни тунели с дължина около 240 километра по официялни данни

8

Богомил

преди 4 години

До ай сиктирОдеса е толкова руски град, колкото всички български градове са турски. Това че Одеса 300 г. е в състава на Руската империя, както и факта, че София или Търнова са били 480 години в Османската империя няма как да ги направи руски или турски. Ай сиктир бе умнико.

7

Анонимен

преди 4 години

2000 километра?Разстоянието от Одеса до София е 700 км, тези катакомби сигурно стигат до Марсилия?

6

За чест наОбщинарите

преди 4 години

от царско време, те не са дали на немците подстъп към катакомбите под София, въпреки че по онова време сме били съюзници с тях.Знае се, че сподвижниците на Левски са ги използвали. И не само те.И днес се използват от някои институции част от тези тунели.

5

Анонимен

преди 4 години

Eто я новата порция пропаганда.След Гулаг - катакомбите на Одеса...

4

Анонимен

преди 4 години

Софийските катакомби са древни и са много по-интересни от катакомбите на други градове. По техните тунели може да се стигне от центъра на София до Бояна, а също така и до местността "Китка" отатък Перник. Знае се, че са били използвани за бягства и укриване още от първите християни по времето, когато все още са били преследвани.Много неща се разказват за тези катакомби, не знам дали някой ги познава изчерпателно и дали се знае поне приблизителната обща дължина на тунелите им.

3

Анонимен

преди 4 години

Е,поне при ядрена война има къде да се скрият.

2

ай сиктир

преди 4 години

Одеса украински град ха-ха поредната лъжа.

1

Анонимен

преди 4 години

Искаме за катакомбите на Банкя да научиме.