17

степан

преди 4 години

На тези сините ще им се обели боята докато започнем да ги ползваме на практика, а на предупредителните ще им трябва по един шерп да ги носи иначе трябва да заработи кримиковски завод за ламарина ,за пари каква ли простотия неандерталска ще доживеем.

16

Анонимен

преди 4 години

няма знак за тутки щото не са ги легализирали за да не плащат данъци. ако ги бяха легализирали, щяйа да плащат данъци е не джобни на полицаичитата

15

Само питам

преди 4 години

Защо няма знак " Внимание, прости тутки"?

14

Анонимен

преди 4 години

На Графа се получи гаф,щото искалиограничители.Трябва и е време да севъведе- Името на човека.Този (...)измислил знаци.Друг продал халите зажълти стотинки.Трети иска да бъдатотнемани деца,за щяло и нещяло.КОЙстои зад поредната мало,umna постъпкаИМЕТО НА ЧОВЕКА.

13

рфл

преди 4 години

Това са знаци показващи капитулация пред не компетентността.

12

Анонимен

преди 4 години

И а още.Внимание пияни. Внимание дрогирани . Внимание без свидетелства. Внимание освидетелствани . Внимание идат в насрещното . Камикадзета. Анетяси....

11

Трябва

преди 4 години

И знак внимание животни на пътя, за животните зад волана.

10

браво!

преди 4 години

Тези за задръстването ми харесаха. Може да ги слагат на всички булеварди в големите градове на 1км преди кръгово и... готово! Бяхте предупреден! Ние дадохме всичко от себе си, кръгове, още кръгове...и още кръгове, сега и знаци ви слагаме, борим задръстванията..

9

Смех

преди 4 години

То няма магистрали.... Те харчат за знаци.....

8

Иван

преди 4 години

Тия са измислени от хора с едноцифрен коефициент на интелигентност. Евала!

7

Анонимен

преди 4 години

Внимание . Висока концентрация на ***. Знакът ще е с тъпоъгълни форма и изобразенчукундур на кафвн фон.

6

dssadsa

преди 4 години

До АнонименЗадръстен, тия са за електронните табели....и в Австрия няма задръстване, дедовия ми...

5

Анонимен

преди 4 години

Масово народа не познава пътните знаците, те нови ще пускат. Хахахха

4

Анонимен

преди 4 години

МВР да направи някакви курсове по отслабване, че в друга страна не съм виждал полицай 100 кила с шкембе метър пред него.

3

Анонимен

преди 4 години

Знаците къде ще са поставени при мъгла и при задръстване. Като влезнат в мъглата ли ще има знак или като влезнат в задръстването. Докога с тия сеяндурски изцепки бе. Елате да ви покажа тук в Австрия как се правят тези работи бе. Няма да има нито задръстване нито пък някой ще влезне в мъгла с висока скорост за да се нацелят един в друг като сардели. Ама тук нямат Сеяндури на власт.. Сеяндурите са ги пратили по селата да си пасат и доят кравите.

2

Анонимен

преди 4 години

и еди н знак "лунен пейзаж" нема да е зле да въведат. за магистралите, директно до "тол" и "винетка".

1

Анонимен

преди 4 години

Пародията в Бг продължава с пълна сила - особенно знак А41-- и питам кой ще го сложи? и за какво са тези табла електронни? и за какаво са тези магистрали???- ПРЕДЛАГАМ СЪЩО ЗНАК ЗА СНЕГОНАВАЛЯВАНИЯ С КОМБИНАЦИЯ ЗНАЧ А 43-- КАКТО БЕ В БУРГАС - МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ - НЯКОЛКО ГОДИНИ СНЯГ ДО КРЪСТА !! И ТАКА СИ ОСТАНА !! САМО СЕ КОНСТАТИРА КОЛКО АВТОМОБИЛА СА СЕ БЛЪСНАЛИ - ПОСЛЕДНО БЯХА 20 -40 ДА НЕ БЪРКАМ!