25

marquise

преди 4 години

Не може от 20 участници в конкурса за въздържане от употребата на алкохол, а само един да наруши условието, да се прави този генерален извод за цял един народ.

24

Анонимен

преди 4 години

Град Пухой? Град Пухой???Всъщност е село Пухой.

23

Анонимен

преди 4 години

И понятието умерено пиене на една бира дневно *** и залъгва със своята фиктивна безопасност ,но човек винаги е заставен да,, избира,, профeсия, храна, приятели, съпруг( съпруга)и това става обикновено според условията интересите, възможностите и влиянието на много други фактори.

22

Анонимен

преди 4 години

Произвежда по 300л. вино за година и го изпива?! Това е по-малко от литър на ден, бе!Ако от толкова вино на ден се става алкохолик с проблеми, то аз трябва да съм супер-алкохолик и да лежа на системи от години.Явно и тия са ги превзели западните ценности, дето една бира дневно е непростим грях.

21

Гoшу

преди 4 години

Както казваше Ицко Финци в "Преброяването на дивите зайци": - Хубав край....хубави хора! А относно пенсииите дето както винаги лъжат, защото мразят Запада, живял съм 1 година в Испания и 1 в Англия.Няма такова нещо, че пиели всяка вечер. В Испания се пие само по фиестите в края на седмицата и то бира, по няколко копи. Те наблягат на xaшиша повече. В Англия е същото. Младите вярно много се оливат, но пак в края на седмицата. Постоянно пият пенсиите по пъбовете

20

Гoшу

преди 4 години

Леле, като чета какво е в Пухой, излиза, че ако имаш пари ще си Цар и Господар там. Явно и алкохола им е безумно евтин, щом почти всички се безработни, ама перманентно пияни :))) За нула време с пари там ще си намериш авери за поркане, отделно с жените гарантирано няма да имаш проблем, която си пожелаеш, твоя ще е...Само трябва да си наемеш 2 горили да те пазят, че да не им хрумне да те пречукат за 20 долара в джоба пиянките

19

Анонимен

преди 4 години

Те това е град за мен!

18

Наздраве

преди 4 години

Явно Молдова е добро място за живеене, сигурно няма и акцизи на алкохола, цигарите и горивата.

17

Анонимен

преди 4 години

Какви Руснаци като половината са с Български паспорти смятани за Бесарабски Българи незнаещи грам Български език казват,че са Гагаузи Европа е пълна с такива измислени граждани на БГ.

16

Накратко

преди 4 години

Къде мине руснак си е само едно пиене на спирт и това е .Както казваше един бивш соц.партиец сума ти руски спирт изпихме щото немаше водка.

15

Анонимен

преди 4 години

Какви руснаци, като Русия е мъртва.Това са остатъци от СССР, дето за нищо не стават.

14

А наздраве!

преди 4 години

В прибалтийските републики по традиция за всичко са им виновни руснаците - даже и за основаването на даържавите им!Давайте нататък!

13

Анонимен

преди 4 години

А пък Европейците изобщо не пукат спирчок... Навремето бях в Гърция, там всеки втори пукаше бира и узо.Отидох в Испания, след работа беше задължително да пукаш текила или бира с шефовете иначе на другия ден си аут.А какво да ви кажа за Англия, пукат та се не спират - уиски и бира на корем. Ами в Германия, толкова бира и наденички не съм видял някъде са се пука като тук. Стига с тези проаганди, познавам доста молдовци и молдовки които не близват алкохол като мен.А в БГ чупим рекорди по промили...

12

t2

преди 4 години

Докато четях статията ми дойде една прекрасна идея - всички, които празнуват днес и веят руски/съветски знамена да вземат да се изнесат в Молдова. Там ще са си прекрасно извън ЕС, НАТО и близко до ботоксовият левент.

11

ИНТЕРЕСНО

преди 4 години

В България минималната Пенсия осигурява 4 долара на ден .Кое е номер 1 ?

10

Анонимен

преди 4 години

Комунизма ги пропи.Само в бивши СССР страни е гордост да си пияница.

9

дедо Ташунко

преди 4 години

***, ти направо ме утрепа с тази дума "***". Казва се "***".

8

Анонимен

преди 4 години

А дали могат да псуват???

7

Makedon

преди 4 години

Ami i jas taka velam ne si covek ako ne pies

6

Анонимен

преди 4 години

Ти да видиш! Молдова ли са измислили " алкохола? Не не мисля!-:) Оставете я Молдова вие.Ами я вземете напишете нещо.За Американските алкохолици! Как си дремят опиянени по парковете им.И си спирката по пейките и тротоарите им! По ще е достоверно от това за Молдова! Подсещам ви само! Огромна държава с лицемерна " демокрация". Пък алкохолици да няма? Ти да видиш!-:) Леле леле манипулации скучни!