19

Щерю

преди 4 години

Всеки бяга - с по един климатик на гръб...

18

преди 4 години

А има ли положителен ефект от тези промени ?Или за него не е удобно да се говори.

17

Анонимен

преди 4 години

До 2050 г ще има бежанци,защото населението на Африка ще нарасне с 1,3 милиарда души.А не заради промени в климата.Досега ледовете на Северния полюс трябваше да са разтопени,пък още да си там.И половината острови да са под вода,пък нито един не е потънал.

16

Циник до 14

преди 4 години

Колега - потърси в Гугъл - "Вирджинския гайд - постамент", с новите 10 божи заповеди... Там си го пише - Човечеството трябва да се намали до половин милиард. Никой не знае - кой е финансирал постамента... Но заповедите са преведени на повечето "земни езици"... Даже и на суахили!

15

Роб на влаЗта

преди 4 години

От как свят светува хората винаги са се движели към по добър климат за живеене , винаги с война...

14

...

преди 4 години

Бре, че климата се променя променя се! Нема ко да си говорим празни приказки! Сега единственото което остава е да се види кой кога и до колко ще му влезе! Ясно е, че северните държави ще са все повече и повече предпочитани, но и там няма да е кой знае колко по-добре! Инак след като се изколим и човечеството понамалее с поне 3-4 милиарда то нещата ще се стабилизират за едно известно време! Важното тука е моите задни част да са на сухо, дето има един израз де!

13

верно

преди 4 години

замислен план от глобаллисти ,да има война там е истината

12

Krom

преди 4 години

До До Krom - я кажи, ти до сега колко бежанци точно "посрещна"?! И къде? Бежанците не искат в България и колкото и да се напъваш, това няма да промениш. Тях ги блазнят богатите държави навътре в ЕС. Така че, не се грижи за моите ***. Тях си ги пазя и сам.

11

Анонимен

преди 4 години

До KromТова някаква хипи-секта пародия на големия потоп от стария завет ли е?

10

До Krom

преди 4 години

Ми ти бе "приятелю"... С какви *** ще ги посрещаш?Свалени.. И отзаде - кафевиПа и за оригинален се имаш

9

Krom

преди 4 години

До Анонимен - 7 - но с теб съм съгласен! В началото реших, че съм объркал името на "експерта". Но Малеева?! Тя много "чете" и се "интересува"?! Стига. И аз чета много за космонавтика, обаче съм далеч от това да ме цитират по сайтовете. Цялата е нескопосана обаче снимката в стил "...Кук пристига на туземски остров.." направо кърти мивката. Пример на особения журналистически подход, добре известен от епохалния филм "Телевизионна мрежа" - ако няма новина, ще я създадем!

8

Krom

преди 4 години

До Анонимен - 4 - разбира се приятелю. Тези три неща са първото което е необходимо на давещия се, когато приливната вълна помете родното ти място. Особено - противопехотната мина. Спокойно можеш да си я пуснеш в гащите за да не се мъчиш с плуване.

7

Анонимен

преди 4 години

Тая е поредната грантаджийка от зелените нпота на шорос

6

Анонимен

преди 4 години

Може, но пък от друга страна 99.99% е сигурно че няма да има.

5

Хм!

преди 4 години

Антарктида тъкмо ще се обезледи - международен бежански лагер с подходящ климат.

4

Анонимен

преди 4 години

До 2050 г ще сме подготвени - пушки, бронежилетки, противопехотни мини...

3

Анонимен

преди 4 години

Айде, видяха вече нов бизнес.Еми даваайте им да се заселват на необитаеми острови. Сега трябва да изпитваме комплекси заради тях. Папата да ги взема и да заселват субсахарска Африка. Умрелите там ще облагодарят песъчливата почва с азот и ще повишат хумусната част.

2

Анонимен

преди 4 години

Грантовите "експерти" от години се опитват да разширят основанията за даване на бежански статут , като включат бежанци по ЛГБТ признак, бежанки заради насилие, базирано на пола (предните две групи ги има в Истанбулската конвенция), а сега говорят за климатични бежанци. Тоест всеки може да се пише за бежанец от нещо си. Целта е белите държави да бъдат превърнати в имигрантски гета.

1

Анонимен

преди 4 години

ooo, shvedite mogat li da hapnat tolkova mnogo meso navednaj ili si kupili dostatachno frizeri za shvedskite kuftenca?