160

Киви

преди 4 години

Разбира се че ще горят знамената на другите държави...как иначе хората по света да разберат за тях

159

A

преди 4 години

От Aвcтрaлия е леcно. Я дa cе върнaт в мaкедония и дa ги видим кaкви бaбaити ca

158

Анонимен

преди 4 години

Toва са провокации на наследниците на сръбската агентура, които бяха изпратени в Македония да се множат и да се смесват с местното население и да прокарват про-сръбски и анти-български интереси. Реално, макетата страдат от Стокхолмски синдром - обичат сръбския си насилник.

157

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"тя е говорила на македонски (като Ал. Македонски)"Ал Македонски е говорел на старогръцки диалект. Нищо общо със съвременният мак език, който е славянски.

156

Анонимен

преди 4 години

Гърците ,да им влезат в положението и ,да се съгласят името на БЮРМ да е Несеверна Македония!Все пак трябва ,да има разлика с името в гръцка Македония!

155

Анонимен

преди 4 години

типично по робски са заобичали насилниците си. Даже са приели идентичност, удобна за сърбите. Явно мисленето не е силата им. Даже не знаят защо повечето македнонци живеят извън Македония....

154

Nadia

преди 4 години

gorkite hora!!!! ne im e lesno bez rod i rodina!

153

Мда

преди 4 години

Сръбската злобна семка в пълния й блясък!

152

Анонимен

преди 4 години

Едно време мислехме, че една баба е неука, защото говореше странно. Не сме били прави - тя е говорила на македонски (като Ал. Македонски). А после разбрах, че не е излизала от едно врачанско село. Това е Чудо! Да знаеш македонски без да си чувал за Ал. Македонски. То и той едва ли ще разбере нещо по врачански (древния! ;)

151

Анонимен

преди 4 години

Е шо така са пропуснали Косоваркото и Сръбското знамена?Няква носталгия по Югославия ли ги носи?

150

НЕУМНИЦИ

преди 4 години

Северна, несеверна...Македония ще бъде Албанска. Но, Макетата очевидно са толкова заслепени от пропагандата за неописуемата си история, че не виждат вълка в кожарата.

149

Анонимен

преди 4 години

Както виждате, т.н. "македонци" (имам предвид кресливата и слабограмотна част от древното българско население, която не е имала средства да се лекува подходящо) нямат идея какво правят. Да не говорим, че тичат тук за паспорти и доказват и... доказват колко много са българи и какви са българските им корени. Ако бяха по-умни, сега нямаше да се чудят какво им говорят албанците в македонския парламент на втория официален език.... И те така те... Мъка баце!

148

Анонимен

преди 4 години

Haй- добре е България да си няма работа със тия. Насила няма как да ги накараш да са с Българско самосъсъзнане .Даже по - зле .Да се спасяват ..

147

Анонимен

преди 4 години

Аз познавам двама македонци (семейство са), които с бг паспорти заминаха преди пет години за Австралия. Можеха да заминат и с македонски паспорти, но така или иначе вече имаха български. Така че нема как да липсват македонци с бг паспорти в Австралия! Аре по-леко с крайните определения...

146

Анонимен

преди 4 години

Акосизапалятшалварите тогава ще ги призная макетата.

145

Саше Макéдо

преди 4 години

До Анонимен,Ами.. нито един не е в Австралия с БГ паспорт ;) Те са наследници от югославските миграционни вълни

144

Анонимен

преди 4 години

Палиш знаме, когато другата страна може да запали твоето. Когато нямаш знаме, както диаспората в Австралия, това е доста пpocташка постъпка. Да не говорим колко от тези "хора" са с български паспорти в Австралия.

143

Анонимен

преди 4 години

Целта им е да покажат,че диаспората е срещу властта в Скопие и че те са истинските патриоти.Излизат с дежурните простотии всеки път и са банални до болка. Звездата от Вергина и вижте ни колко сме антички.

142

Артист2

преди 4 години

Скопските декори ще ги карат към киноцентър Бояна. Искали ги за декор на новия филм за Индиана Джоунс.

141

Анонимен

преди 4 години

Всичко е пародия. Събрали 100$ да купят знамена и дошли да си покажат културата. Целта им е да попаднат в медиите.Никъде не пише, че имало викове за смърт на Гърция и смърт на България, които лично чух от постнатото видео в нета.Нема такива клоуни.