6

Victimized

преди 4 години

"РУСКИЯ КОМУНИСТ ВИДЯ БЛАГИНИ ТУК В БЪЛГАРИЯ И ЗА 50 ГОДИНИ НИ ОПОСКА ТРУД РЕСУРСИ" И за това 30 години по-късно мутрите още се карат кой да прилапа ОСТАНАЛИТЕ предприятия за да изкарат някой лев. Няма такова неблагодарно племе.

5

Victimized

преди 4 години

След като поправката в закона за екстрадацията отпадна, а протестите продължават е повече от ясно, че тамошните умни и красиви въобще не протестираха заради това, добре е, че са скътали повече парички за да не работят, а да протестират. Тука не можем да си го позволим.

4

Анонимен

преди 4 години

България така стана в СССР. ЗАЩОТО ЗАПАДА НЕ СЕ ЗАСТЪПИ ЗА НАС. РУСКИЯ КОМУНИСТ ВИДЯ БЛАГИНИ ТУК В БЪЛГАРИЯ И ЗА 50 ГОДИНИ НИ ОПОСКА ТРУД РЕСУРСИ .ОТДЕЛИ НИ ОТ ЗАПАДА. Сега сме стогодини назад и трябва да възтановяваме.

3

Анонимен

преди 4 години

На Китай им трябват роби и то с практика и умения. Тия местните не са им достатъчно.

2

Картофчо

преди 4 години

Ха-ха, големите мъжаги отново се скриха зад децата, че иначе ще ги помасажират по гърба с палките. Самият факт, че се ползват деца за прикритие показва ясно кой се съобразява с човешките ценности. Явно китайците няма да ударят дете, но пък протестърите нямат скруполи да излагат децата на опасности!

1

Шоу

преди 4 години

САЩ дразнят тигъра ама няма да им мине номера Китай не е колонията България ...