42

Анонимен

преди 4 години

Франция е най-великата страна! Vive la Republique! Vive la France!

41

Майката Природа

преди 4 години

До Анонимен"ЕС вече е в тотална криза..."Ах, на мама сладкото и диотче!

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен.А в кое друго море,през коя война и срещу кого е воювала?

39

Анонимен

преди 4 години

руска ескадра е патрулирала край бреговете на Северна Америка по време на освободителната война на американците срещу Британия, естествено - на страната на американците!-------Просия винаги е била кръгла нула в океана.Единствените и победи са в Черно море стещу Турция.

38

Смехурко

преди 4 години

До Анонимен"Европа се чуди какво да прави. Заради свръхпроизводството складове3те им пращят, ама Путин затвори руския пазар за тях."Ако направим класация за най-лепено твърдение в този форум, твоето определено ще заеме челно място. А имай предвид, че конкуренцията е страхотна.

37

Анонимен

преди 4 години

преди 30 години у нас се продаваха руски автоматични перални--------Никога не е имало такова нещо. Имаше български, чешки и малко немски перални.

36

Анонимен

преди 4 години

Европа се чуди какво да прави. Заради свръхпроизводството складове3те им пращят, ама Путин затвори руския пазар за тях.И сега - елате да плачем.

35

Анонимен

преди 4 години

НАТО се провали с трясък в очите на света. Видя се в Либия, Сирия. За Ирак и Афганистан вече ги е срам и да пишат, че са гола вода.

34

Iozeff

преди 4 години

До СмехуркоТрудно ти е да признаеш че Русия е велика страна!

33

Смехурко

преди 4 години

"В Париж е и руската катедрала Александър Невски. Доста известни личности са се венчали или почетени там (Пикасо, Анри Троая, Тургенев, Шаляпин,Кандински и др."Ха, що щат там толкова видни руснаци? Избягали са от мизерията и кървищата на Московията. Я да видим има ли френски писател да е се е заселил в тази "Тюрьма народов".Или, както казва Чаадаев, приятелят на Пушкин: "Россия предназначена только к тому, чтобы показать всему миру как не надо жить и что не надо делать."Оттогава та досега.

32

Анонимен

преди 4 години

До СлавючЩе влезнат ,гълабче , ще влезнат - ти руснаците не ги мисли !

31

Славюч

преди 4 години

Расия била френските гейши през някаква война голем празь.Що не влезнат във Вашингтън като са толко ербап.

30

Анонимен

преди 4 години

До Адам Смит 17Ти ходи ли да видиш Париж скоро? Черно и бозаво! Не отиде в Лувъра, за да видиш някой мол! Срам! А защо ти се досвидя да дадеш ?5 за едно кафенце? Разбра ли по колко са наемите?Поне разбери мизерстващите гладни руснаци защо ни викат "голодранци"!

29

Анонимен

преди 4 години

Преди лъжеxа братята ,газ за парфюми(Духи), но това време свърши.После,платени кораби и направени неги дадохана Путин.Няма как да имат очи, за каквото и да е.Нещо като, четирикрилно-то,което отиде и недочака протокол и сидовтаса,пък после ходи и моли за хъб.Ако непознаваш на руснаците реакциитенеправи глупости.И на франсето предстои да преживя.Санкции,а...

28

Анонимен

преди 4 години

Най-хубавият мост на Сена, а казват и в света, е мостът Александър III, кръстен на руския цар.В Париж (не само в София) е и руската катедрала Александър Невски. Доста известни личности са се венчали или почетени там (Пикасо, Анри Троая, Тургенев, Шаляпин,Кандински и др.). През 2016 откриха новата катедрала Света Троица, в Париж има площад и метростанция Сталинград. А всички французи знаят думата "бистро".

27

Анонимен

преди 4 години

Не е важно колко получаваш, а какво можеш да си купиш с това, което получаваш. Защо не сравнявате цените на горива, газ, медицински услуги, таксите за образование, хранителни стоки, електроенергия, топлоенергия, тогава да коментираме. А специално БВП е толкова неподходящ за сравнение между две държави, че е безсмислено да се коментира.

26

Адам Смит

преди 4 години

До АнонименСтроят краставици.Автомагистрали в Русия - 1260 кмАвтомагистрали във Франция - 11882 км.

25

Анонимен

преди 4 години

Русия е регионална сила

24

Анонимен

преди 4 години

До ПройчоМЕСЕЧНО Е 16 000 РУБЛИ. СРЕДНА ЗАПЛАТА В МОСКВА. РУСИЯ Е МИЗЕРИЯ.

23

Пройчо

преди 4 години

До 26 - сигурно е месечно байчо, айде обратно в пети клас, не че съм фен на рашките, ама и нашенската простотия си я бива