109

Казуар

преди 4 години

Тодор Живков беше последователен 34 години.

108

Анонимен

преди 4 години

Последователност ? Десет години и още десет ли. Ами тва е мотото на всички кметове от ГЕРБ - да са вечни, все нещо да довършат защото ако се смени власта , а това е неминуемо рано или по късно ще стане и се търси как са се харчели паричките, фирмичките, корупцията.

107

3-ТО РПУ ОБЕЛЯ

преди 4 години

Едно време мислех че евреина СОФИЯНСКИ ще е вечен кмет на Суффието..Ама човека беше само 10 годинки - от 1995 г. когато смени Янчулев -- до 21 септ. 2005 г.А днешнаата Данка Фандъчкова вече 13 години !!! пази схемите на ШАЙКАТА...ЕЕЕ, ВРЕМЕ Е ДА СЕ МАХАШ ЗАВИНАГИ, ФАНДЪЧКЕ .Боко те посочи още тогава, защото си блага, миличка, добричка, ама ЗАД ТЕБЕ--КАКВИ СХЕМИ И НЕЩА СА СТАВАЛИИ-- СЛЕДСТВВИЕТО ЩЕ ИМА МНОГО РАБОТА С ТЕБЕ .

106

Даскал

преди 4 години

Снимката на статията от преди 20 години

105

Анонимен

преди 4 години

ДОЛУ ФАНДАКОВА

104

Патиланчо

преди 4 години

Колко години са нужни на герберката, след като 10 като несменяема,но много нагла мрънкаща,лъжлива и крадлива, не стигат? Да не мисли,че живущите в кв.Гоце Делчев,където е училището на което беше директор, са забравили, колко години протестираха срещу незаконния й строеж в двора на 73 училище върху спортната площадка на децата и въпреки огромното беззаконие огромния блок на ул.Костенски водопад изникна, защото безскруполната жена стана първо общински съветник от герб и след това вечен кмет,който

103

Анонимен

преди 4 години

Аз за никоя от двете няма да гласувам.

102

Аз

преди 4 години

Че кой твърди Манолова да е??!

101

Анонимен

преди 4 години

Като казвате, че Фандъкова е некомпетентна, кабете и Манолова в какво точно е компетентна?

100

Аз

преди 4 години

Не, не й е нужна последователност в некомпетентността, Йорданке?! Отивай да си ремонтираш Самоков!

99

Анонимен

преди 4 години

Ремонт на ремонта на ремонта на ремонта и тн! Ето това се казва ПОСЛЕДОВАТЕЛНОст!

98

Анонимен

преди 4 години

Гласуваш за същите, получаваш същото. Скапан транспорт с високи цени на билетите, разкопана столица, презастрояване, кал и прахоляк по улиците, още нови зони за платено паркиране без изграждане на паркинги, нови по-високи данъци, тромава и почти не работеща общинска администрация. За гетата, горенето на гуми и отпадъци в печките, за цялата тази смрад няма да пиша, защото просто нямам думи.

97

Фани

преди 4 години

Последователно и постоянно да бърка в джоба на софиянци и обраното от тях да изсипва в джоба на мутрата-от-Банкя. Това се казва предизборна програма!

96

Анонимен

преди 4 години

До ХмВпрочем,при влизане в един нов квартал ми направиха впечатление тесните улички на фона на 10-15 етажните сгради---------Определено не си ходил в София, защото тук нови квартали с 10-15 етажни сгради няма.

95

Манoлова - жалка

преди 4 години

Няма отърваване от птеродактила Мая Манолова, няма. На всяка манджа мерудия. По-глупава, себична и проста червена краанта не знам дали има. За жалост тя продължава да вреди на България.

94

София

преди 4 години

Се нуждае от голямо чистене на гербаджийските обори. Това, че Фандъшка е миловидната фасада на мафията е известно даже и на самата нея

93

V

преди 4 години

София се нуждае от технократ с нормална ценностна система. Не мисля че фандъка и Мая Манолова са подходящи за целта.Но софиянци толкова си могат. Ако не издигнат нещо по читаво София няма голям шанс .

92

Анонимен

преди 4 години

Българските политици искат да говорят.Дайте им думата

91

Анонимен

преди 4 години

Абе вие софиянци внимавайте щото от Варна имат опит.Имам предвид че до избирането на Портних, бяхме много изолирани от държавата.Естествено вие е сте столицата и едва ли биха си позволили това, просто казвам.

90

Анонимен

преди 4 години

Нужна е последователност, но Фъндъкова късно го осъзнава явно.