12

Анонимен

преди 4 години

Тц-тц-тц! Толкова ги тормозят учениците! По наше време не беше тъй. Аз нямам дете, ама съчувствам на другите.

11

House M.D.

преди 4 години

Защо липсва "Пиршеството на хуните" от Любомир Николов и "Завръщането на Одисей" от Величка Настрадинова?Изгнаници клети, отломка нищожнаот винаги храбър народ-мъченик,дечица на майка-робиня тревожнаи жертви на подвиг чутовно велик!Какво е искал да каже Яворов с тези думи, ама незнайно защо, не го е направил?

10

СТАМАТ

преди 4 години

Квито и тъпотии да измислят бразилците няма да ходят на училище, на чалгарите им е се таа, а останлите ... на кого му пука! Важното е чиновническите заплати да се зимат и те така!

9

Анонимен

преди 4 години

Освен ако нямаш план за кариера, то след 8ми клас е ПЪШЕН БУЛШИТ да учиш.

8

Анонимен

преди 4 години

И какво, като завършиш XI и XII клас? Само губиш две години, в които можеш да работиш! "Вишу"? Кел файдата (преведете това, *** от МОН, които ми казвате, как да говоря) от това вишу? 1000 лева, за да се гаврят в някаква офис дупка с мен, защото съм учил 7 години!

7

Анонимен

преди 4 години

От "новости" през годините видяхме какво направи МОН......

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Едно време "учебникарски" знания стигаха. Тогава обаче, трябваше да "пренапишем лошите комунистически учебници". Оказа че, че кандидатписачките бяха пълна отврат и продължиха, да ги ишат хора, които разбираха малко или много, но пак успяха, да ги изместят и в учбнците в първи клас, да има приказка за Кума Лиса, която се сваля на Кумчо Вълчо с джипката ... Днес децата, не знаят дори накъде да се насочат. Като напишат "история" в интернет, веднага попадат на разни конспирации ..

5

Анонимен

преди 4 години

Примерът на МОН за "минавам през...." НЕ е добър. Избирането на най-малко лошия вариант не е добър вариант.

4

Анонимен

преди 4 години

Преди известно време, може би година и повече, по БНТ се опитаха да започнат едно предаване за история на България, в което да участват и да се състезават гимназисти. Журито беше удивено как младежи с претенции за най-добри сред връстниците си имаха само учебникарски знания. Лична аз помня, че не разпознаваха Добри Чинтулов. Мисля, че замисълът се провали поради липса на знаещи, с които да се съставят читави отбори.

3

Анонимен

преди 4 години

Че кое му е новото? Това го знаем от миналата година. Средващите 7-мо класници пък са на материал и от 5-ти клас.Това не е новина.

2

Анонимен

преди 4 години

Интересно ми как вземат изпитите онез от маалите дето не знаят да говорят сносен български,камо ли да четат и пишат!Бъдещето на българия!

1

Анонимен

преди 4 години

Включете и от десети да е пълна програмата!