21

Анонимен

преди 4 години

"кафенета, създаващи ястия единствено от предварително изхвърлени съставки"Нещо не разбрах. Символично ли ги изхвърлят, преди да започнат да готвят, или ги изравят от кофите? Или си поръчват продукти, сертифицирани като "изхвърлени" от лицензирани производители?

20

рфл

преди 4 години

Щом има овце да гледат кулинарни предавания да не ги изреждам, вместо за това време да видят някоя рецепта и всъщност да си сготвят, защо да няма и овце да гледат снимки на торти? И овчаря припечелва всички доволни.

19

Тръмп е велик!

преди 4 години

Най-обичам, да видя група деца, дето ровят в кофите и да им хвърлям п 10 лева. Малеее, аккво млене пада. Камъни, пръчки, бутилки ... Хехех :)

18

Анонимен

преди 4 години

Инфлуенцър треба да е некой болен от инфлуенца.

17

Анонимен

преди 4 години

До Кой ще бачака, бре?И какво му е лошото на това?

16

Анонимен

преди 4 години

Платили ли са я? Да. Арее у леву с новините ви.

15

Тиййнчето

преди 4 години

Уфф ... Като видях безъла на тоя телефон на снимката и чак почна да ме втриса ... Алоууу 2017-а ли сме?!

14

Анонимен

преди 4 години

До МнениеНе е до това, дали е полезно, а колко парички наси ...Паричкиииии :)

13

Анонимен

преди 4 години

Тяхна си е хрнта, платили са си, дори някои са си я приготвели. :)

12

ванко

преди 4 години

кептън планета наемаш ли на "работа"?

11

овчар инфлуенсър

преди 4 години

Начи влизам неска ъв стаграмаи гледам комшиката поистнала стори и пикчъри в Парижи така са инфлуенсах от тоя париж,че имаше едни стари франзузойки тук в планината на хотели едната са рахождаше по полянатаи яз я поканих да пие една ракияи след втората ракиятака сда бях инфлуенсалче я качих на неуморнмия и газ мале инфлунсване да видиши она викаа така инфлуесаюй *** бачи кольонека ми е лошота такабай ви инфлиенсър

10

вили

преди 4 години

Сетих се за некадърната издънка на семейство Шопови и силиконовата му приятелка, които ни държат в течение на всяка минута от съществуването си. А няколко известни актьори видяхме и върху тоалетна чиния. Не, не съм се интересувало конкретно от тях, но този сайт държи да ни запознае с ежеминутните ангажименти на някои хорица.

9

Мнение

преди 4 години

Инфлуенсърите (каква дума само!) са безработни, които за нищо не стават. На всичко отгоре са и мързеливи. По друг начин не мога да определя времето отделено за безмислени снимки, вместо да се направи нещо полезно. По-лесно е да седиш и щракаш всякакви глупости, мислейки се за велик.

8

Смешник

преди 4 години

Ам като на някой му е интересно да гледат снимки на чиний кафета и тн и се радва на тва ко може да направим акъл със фуния ли да им налеем. Особено нашите инфлуенсъри сиг не могат да я напишат тая дума но важното е да си показват прелестите ,после да говорят че е обидно да ги третират кат парче месо с куха глава

7

Кой ще бачака, бре?

преди 4 години

Най-добре е програма тип "Капитан Планета". "Сутрин" да станеш в 12 ч., да намъкнеш анцужето. После кафенце до 15-16 ч., продадеш малко матрял... То дошло време за биричка. В 19-20 ч. вече си се нашмъркал и си изпил половин литър концентрат - отиваш на кръчма. Там още половин литър и не си изяждаш храната. Алкохолът дава достатъчно празни калории. В комбинация с коката - кой ще ти яде?После към десет отиваш на чалготечка. И там малко алъш-вериш, после се прибираш с някоя *** стия. И утре пак.

6

Да ева и лентяите

преди 4 години

За всички инфлуенсъри - инфлуенца!

5

Анонимен

преди 4 години

До Хмм 6Задължителният таг трябва да е бууум.

4

Бау

преди 4 години

Не са само те. Хората с пари не го виждат като разход. Трябва да си седял гладен зада го оцениш.

3

Анонимен

преди 4 години

Излишната храна да я дават на бездомници тогава щом не могат да я изядат.

2

Анонимен

преди 4 години

Що да ги изхвърлят? Нали не са ги яли, а само са ги снимали.