98

Българин в Германия

преди 4 години

И аз живея в Германия от 4 години. Писна ми от статий в които няма истина. Първо немците са мързеливи и доста мудни. Те никога за никъде не бързат и при тях нещата се случват много бавно(както казваме ние-бързата работа срам за майстора). А този човек явно работи за турци, щом шефът му е турчин. Турците също обичат да се скатават, но пък са страшни експлоататори. Това е моето мнение за работата в Германия.

97

Анонимен

преди 4 години

На мен ми липсват шарените нови блокчета в България и семейството. В много страни в чужбина сградите са бяло сиви.

96

Анонимен

преди 4 години

Ех Герги, дали семето ти е по-добре оценено в Германия?

95

хххх

преди 4 години

мързели са немците, скатават се

94

историк

преди 4 години

Самият факт, че Фолксваген въобще обсъжда новият му завод да е в Турция говори достатъчно за аморалността на днешната германска нация. Навремето лорд Дизраели в Лондон се обличаше в потури и твърдеше, че жертвите на Априлското въстание са силно преувеличени.На такива държави с такава политика историята им го върна в следващите десетилетия!

93

Анонимен

преди 4 години

Георги казва, че германците са работохолици... Не знам в коя Германия живее Георги, но аз живея от 9 години в Германия и мога да кажа, че германците са всичко друго, но не и работохолици. Да, може да се каже, че са стриктни, но само докато подпишат безсрочен трудов договор, след това започват всеки месец да се разболяват и да птекарката около 1-2 седмици в болничен.

92

Анонимен

преди 4 години

Някой по-долу го каза много точно.Скоро ромите в България ще са мнозинство... имигранти не ви трябват. Нужни сте на България - все някой трябва да заработва данъци - да издържа цикламените.По 20лв. на ромче... На българчетата - от трите по - дългия.

91

Анонимен

преди 4 години

"работодатели осигурят"....!? Някои празнуват вече!

90

рфл

преди 4 години

Хората бягат от лошия материал,не за пари. Тука всеки ти гледа в канчето, клюки, битовизми, шуробаджанащина, всеки гледа да прекара другия да му свърши някаква услуга безплатно, беззаконие, масова корупция. Промити мозъци в русофилия, безполезници, кухи души, заради емоционалния си вакум, съсипват всичко. Слаби индивиди, пияници, наркомани, чалгари. За силни хора без връзки, тук е ад. Честит празник!

89

коментатор

преди 4 години

До До розовияпоживейте малко там и тогава пишете. Просто са методични, нещо което липсва на българина. Ние може да избухнем и да работим 2-3 седмици или месеци или години на високо темпо, после ни няма и така. Те са постоянни. Бавни, методични и постоянни, затова са и успешни. И не мислят много, не гледат все да прецакат системата.

88

До розовия

преди 4 години

Немците - работохолици.... Мухахахха, мързелив племе са си и те :)-------Само имбeцил от Тикволандия - може да изтърси такава простотия!40 000 000 работещи немци са 4тата световна икономика под слънцето - след 2 000 000 000 китайци, 30 000 000 американци, и над 100 000 000 японци.

87

ПинкМонк

преди 4 години

Немците - работохолици.... Мухахахха, мързелив племе са си и те :)

86

Анонимен

преди 4 години

До 100До анонимнияТеб какво те интересува за бежанци, родни индианци и т.н. Ти отиваш с цел да работиш и да вземаш добър доход ако отидеш за да гледаш какво е там по добре си седи в българия.

85

Иван правдивия

преди 4 години

Тече пълно заслепение за това какво стана в Германия! Това е глобалистки план, да привличат работници за слуги, а търтеите които вие наричате работливи да си гледат кефа. Само чорбаджиите там са добре, капитализъм отвратителен царува... Идете,вижте и като се върнете пак ще говорим. :) Ще ви експлоатират жестоко, ще ви унижават! Източна Европа за тях е по долу от Пакистан, Авганистан и всякакви други..."професори"

84

терманофил

преди 4 години

До верно!Жалко, че Германия от Западна се превърна във ЗАПАДНАЛА, но е мотора на Европа

83

турски ятаган

преди 4 години

-или силна сталинска ръка да се разшетат! - там е изходът!

82

верно!

преди 4 години

До Анонимен97знаеш-не знаеш и можеш- не можеш СЛЕДВАЩИЯ,МОЛЯ...........Само с делови качества има развитие а не с партийни качества и зависимост!

81

До анонимния

преди 4 години

До Анонимен" В Германия е за можещи и знаещи . Хора които могат да правят нещо качествено и да бъдат търсени." Альоооо, и онези професорите от Афганистан, Пакистан ли са такива? Виждам ги какво правят, германците вече са подложени на асимилация...цели квартали в Есен, Дортмунд, Кьолн, Дуисбург, Крефелд, са завзети от тези можещите! Кьорав ли си или заслепен?

80

Анонимен

преди 4 години

До 94 сладки спомениИзвинете , да не сте спали на отворен прозорец ?

79

що е власт?

преди 4 години

До жалък комунист!Властта е *** дума! Служи за параван на лъжци,крадци и убийци от БКП-ДС.......