43

timothy

преди 4 години

До MishoЕстествено, че ще забранят uber.. Има си закони и наредби - да се спазват. Нито имаха лиценз, нито плащат данъци, осигуровки и т.н. Иначе за това споделено пътуване - ако се прави не с търговска цел, а само да си поделиш разходите за бензин с други - ок. Но ако някой е решил така да прави пари и всеки ден да пътува до Бургас и обратно - ами не е ок и трябва да го глобят.

42

Хюго Бос

преди 4 години

И що трябва да ме е грижа за автомобилния бранш?? Пазарен принцип- който предложи по- ниска и качествена услуга и стига да не е незаконна, ще предпочета него. автомобилният бранш да се нагоди към новите обстоятелства, а не да иска ние да се нагаждаме към него и да миу изкарваме готови пари.

41

Анонимен

преди 4 години

Всеки си намира майстора. И автобусния удари железопътния. Ще се удряма и после ще квичим.

40

Чси

преди 4 години

По тая логика аз губя като хората си плащат доброволно на банките? Спешно трябва да се ограничи доброволното плащане, заради растящите ни загуби, евентуално загуба на работни места!

39

Анонимен

преди 4 години

Кви фишове кви бонове ги гонят тия. Все едно си караш приятели и си разделят сумата. Който иска да ползва услугата. Аз лично не я ползвам по една единствена причина. И това не е агитация срещу услугата. Предпочитам да пътува в автобус с ограничение на скоростта, защото не понасям да ме возят с 140-150 км/ч. по магистралата.

38

Анонимен

преди 4 години

Хайде да се определим най-накрая, спасяваме браншове или сме ЕКОНе, че бих качил непознати в колата си, просто ми е интересно.

37

Анонимен

преди 4 години

Ами като чакате баце всичко да свърши, него го интерсуват магистрали,метро, стадиончета, откъдето има да се краде яко, ще ми се занимава той с някакви си автобуси и споделени пътувания...

36

гг

преди 4 години

Чакам блокада на цетъра на София с автобуси. С бакшишите прорабори и убиха убер. Стана ясно кой управлява страната.

35

Americani

преди 4 години

Neщастници! Тука що не забраняват нищо-имаме и Uber и Lift.

34

рфл

преди 4 години

ДАИ имат повече служители от автобусите. За да има такива превози, всеки месец има ДАИ.

33

1

преди 4 години

Не зная от тази трънка, колко заека ще хванат, но от това което мислят да правят с прегледите за годност на жилищата на хората, що пари ще им измъкнат!

32

Анонимен

преди 4 години

Момо е прав всъщност-два вида са подобни споделяния: нарочни/рездовни и неволни/инцидентни. Първите трябва да плащат санъци, вторите по-скоро не. Е тук идва трудното-да се докаже че първите въртят бизнес..тегава работа

31

Misho

преди 4 години

Така стана и със UBER.Забраниха го.Ама явно НРБ не е готова за 21 век.Имало някъкъв си които държал във О'КЕЙ ТАКСИ 312 таксита, друг - 156.Понеже автобусните фирми (и таксиметровите) си снасят на държавата, дай да забраним всичко ново и мутризма да живее вечно в БГ.0тврат е тая африканска територия в Европа.

30

Анонимен

преди 4 години

Всички искат пазарна икономика и конкуренция. Имате я , действайте.

29

Анонимен

преди 4 години

А от готвенето вкъщи и споделянето му с гости, ресторантите губят милиони... То не може всичко да е търговия на тоя свят.

28

Елемаг

преди 4 години

Ми дайте да забраним смартфоните като моя с 48 мп камера,че да може Фото Мексико ,да прай черно бели снимки на негатив?Вие нормални ли сте въобще, да си губите времето и парите да правите такава статистика?Безумно е дори да се коментира прогреса!!!

27

Анонимен

преди 4 години

Много скъпо е товс удоволствие в кавички да пътуваш в България. Я те блъснат отзад, я се свариш от жега в автобуса или влака 7 часа не може да стигнеш до град Х. Трагедия.

26

Анонимен

преди 4 години

защо бре нали сме свободна държава и всеки може да си пътува както иска с велосипед пеш или на стопкакви са тия ревове- това май няманищ общо с демокрацията и свободния пазартоя ластик дето ни го разтягат 30 години и наивниците им се хващаткойто ивма власт определя цената и кой ще продава и кой ще копувабай тодор ряпа да яде и всички наивници дето сами си свалиха гащите са да им набутат демократичния

25

Анонимен

преди 4 години

Това заслужават превозвачите. Качеството на услугата им е под всякаква критика - повечето автобуси са стари, раздрънкани или прекалено малки и некомфортни. Някои фирми прекратиха клиентските си карти и вече нямаш никаква отстъпка, дори няма "студентски" тарифи. Случвало се е някой шофьор да те таксува, че си с 2 куфара без да издаде документ за подобна такса. Шмекерии и селлски изцепки, а цените безумни.

24

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

Сега остава да измислят някаква бубонна болест и да забранят споделеното пътуване .Колко му е ?