70

Анонимен

преди 4 години

Стига вече с тази реклама на Гърция!Всички са се нагъзили на юг! Море като море и стига с химерата, че е по-евтино!

69

Чудо-Мутроkратско

преди 4 години

Чудото на Мутрокрацията е да градиш икономика на Ишлеме с Ветковци Домузи и Цистигaни галошари като Банева, икономика на поточни линии охранители на МРЗ и крвуляк,които да носи месечните си доходи в богата Елада където всеки грък има по 350 000 евро влог освен къщи и 2 коли.Мишока обаче има дебел кашон с заеми към банката на който пише Ходещ Гръцки МИШОК без собствен дом с 5 кредита и 3 редит карти и без бъдеще.Потънала отвсякъде мишка на косъм да и продадат двустайният кoптoр в който едвам диша

68

дълбоката провинция

преди 4 години

До селарА софийските селяни се водят само за СТОЛИЧАНИ.

67

пенсионер

преди 4 години

Какво ще ядем без пенсии по празниците? Разчитахме на тях!

66

125 до 66!

преди 4 години

Платинен, ама друг път! Какво ще кажеш за морето хотелиер такъв! Отивам в Гърция защото няма дънни ями, няма флагове, няма вълни! Няма да ида в България на море защото не желая да си прекарам почивните дни на пясъкът, колкото и хубав да е!..

65

Коко

преди 4 години

Аз пък отивам на село при нашите,ядене пиене безплатен ол инклузив....съм ти и Гърцията ха ха...

64

Горна Джумая

преди 4 години

Снощи се прибрах от Халкидики.Там е пълно с БЪЛГАРИ ОТ СОФИЯ- 90% от автомобилите са със софийска регистрация.Провинцията се мярка тук-там колкото за кадем.А вечеря за 4-членно семейство бърка в джоба с около 100 ?, но както казват: Кефа цена няма.

63

dobro pole

преди 4 години

Да ги снимат от НОИ,защото половината пътуват с лъжливи болнични и ще ядат и пият за сметка на останалите т.н. "глупави".

62

Читател и зрител

преди 4 години

Предлагам ходещите постоянно в Гърция да си направят отделни медии от които ежедневно да получават така необходимите си справки за времето,за стачкуващите фериботи,за земеделци задръстващи нашите граници,за тапите по КПП-тата и други.

61

Анонимен

преди 4 години

Защо се смята,че всички българи масово хукваме към Гърция?Постоянно ни се набива в главите да сливаме почивните дни,че да ходим там от април до октомври.Една от най-гледаните телевизии дори включва в прогнозата за времето и гръцките курорти.Почти ежедневно ни информират дали има или няма опашки на граничните пунктове.Освен 100-те хиляди софиянци,които гледат едва ли не всеки уикенд да са там,за останалите това не представлява интерес.Спрете да ни го набивате от всички възможни места.

60

кои са тия?

преди 4 години

До АнонименВсички други освен пенсионерите! Кой мисли за тях? Бойко ли или Корнелия? Никой!

59

бедна Българио,

преди 4 години

До пенсионериКакво построихме и постигнахме през комунизма? Едни ще имат а други няма да имат!

58

пенсионери

преди 4 години

ами пари?

57

Анонимен

преди 4 години

Кои българи хукват към Гърция? Държавната администрация и предимно софиянци. Частният сектор ще работи. Пенсионерите няма да получат пенсиите си на 5.09, а чак след празника на 9.09. Та кои българи хукват към Гърция?!

56

Анонимен

преди 4 години

Хукват към Гърция но преди това се запасяват с кашкавали, лютеници и по някое русенско, българи - туристи !

55

Анонимен

преди 4 години

Защо 3, два пъти по 3 дни са. Изпокарахме се с колегите кой да остане да работи междинните дни. И да, за почивка в Гърция става дума, не на мутроморието.

54

селар

преди 4 години

българите...а как се наричат гражданите, живеещи извън софия, от малките градове и села? виждали ли сте картата на българия и знаете ли, че извън софия съществува население, част от което ви произвежда и доставя храната, ! био храната.

53

До 49

преди 4 години

Таверна е разпространено наименование за ресторант с ЖИВА музика! Без чинии и цветчета-това го знам по-добре от теб. Хайде кажи ми ТИ в кои таверни и къде около Атина си бил? Леле, колко има да ровиш в нета докато се опиташ да излъжеш по убедително! А де я!

52

Анонимен

преди 4 години

Щом българите не се стряскат от 80 кинта за обяд, значи икономиката у нас наистина върви добре...

51

Анонимен

преди 4 години

Хахахахаха - 250 лв. ама на човек и само за път и спане! За тричленно семейство, накрая сметката 1500-2000 лв. за 3 дни!