11

Анонимен

преди 4 години

Този *** явно няма деца...щом апелира възрастни да извършват насилие срещу деца, защото родителите им са едикаквиси.Децата са виновни само за изверг. 5 години са му малко.

10

Анонимен

преди 4 години

Лелиий! Този гл.юпак ,ако беще в демократичните САЩ ,най малко 20 години пандела .На-малкото !!!

9

Анонимен

преди 4 години

Тоя е късметлия че е в Русия... Мога да си представя "цивилизованите" евроатлантически полицаи какво ще му причинят ако направи подобни изказвания за техните деца...

8

Валентин

преди 4 години

Браво - един низък и подъл соросляк си получи заслуженото.

7

Анонимен

преди 4 години

"Блогерът" всъщност е от обучената от САЩ пета колона и приближен "активист" на Нахални.Призовава към терористични действия и то срещу деца.След това тази дребна присъда?Хак му е, но е малко това наказание за такива ид и о ти. Такива долни твари трябва да се прибират в затвора за много, много години, за да се премахне опасността за атаки на невинни деца.

6

Анонимен

преди 4 години

френските "жълти жилетки", ако беха призивали към същото, щяха да ги изкарат терористи т.н. и щяха къде по зверски даим разкажат играта. Зелка и Днес ЛЪЖАТ. Истинската новина е, че въпросния индивид Действително е бил осъдел на ЗАТВОР, но забележете, прокуратурата е поискала 5 години затвор. Съдът му дал 1 година затвор в работническа КОЛОНИЯ. Това го пишат в руските интернет сайтове.

5

Анонимен

преди 4 години

До джоДо такива като теб - защо не отидеш там на място да им се радваш. Кухи кратуни. Взимай си чантата и в Москва, да видиш какъв рай е. Писна ми от вашите изблици на радост. Оставете България на българите. Хората искат нещо ново, а на вас в главите ви азиатска диктатура и ***.

4

Анонимен

преди 4 години

Тоз горкия май забрави, че се намира още в коми азиатска клоака :) нищо не е мръднало в Русия последните 30 години ... още са в блатото на тоталитаризма.

3

джо

преди 4 години

На зло куче - зъл прът....

2

Фед.Слу.Безопасност

преди 4 години

Малко са му 5 години на този, който подбужда насилие над деца. Бой до омекване на костите в подземието на Лубянка. Метнат на товарния вагон с всичките си приятели скачачи и бързо към трудов лагер на Чукотка, да им тракат зъбите и да тракат камъчки за диаманти! За чиста и свята република! Зандан и каторга за подбудителите на цветни псевдо революции!!!

1

Бончев

преди 4 години

Блогърът е агент провокатор на службите.евтин номер