33

Анонимен

преди 4 години

Асандж е арестуван за 10 дни заради проблеми с Еквадорското посолство, където се е укривал 6-7 години. САЩ са повдигнали 18 обвинения към него и ако решат щ, че е виновен ще бъде осъден на 175 години затвор. Англичаните са го задържали за 10 дни, но той най-арогантно е прекрачил границите на пускането си срещу гаранция. Да се беше осъзнал, че англичаните много държат на правилата и изобщо не са като американците. Затова пак са го задържали и ще го дадат на САЩ - те да се оправят с него.

32

Анонимен

преди 4 години

Русоподите пак си пуснаха пипалата... Какво общо има Асандж с Русия само те си знаят в болните мозъци...

31

Анонимен

преди 4 години

Изключително лесно е да "чукнеш" в Гугъл и да видиш кой е Асандж и в какво е виновен и според кой. Той е австралиец и основно го преследва Америка заради изнесените от него документи, които е придобил по незаконен начин. Няма да споделям моето мнение, предвид че доста от коментиращите явно дори не знаят за какво става на въпрос. Безмислено е.

30

Анонимен

преди 4 години

С предателите се постъпва така.

29

Гост+

преди 4 години

"...да му пуснат снимка да го видим и тогава ще поверваме."........... И да го убият няма да повярваме, че западните "демократични" общества Брюксел-Лондон-Вашингтон могат да направят такова явно престъпление към "свободата на словото и личността". Нал тъй, лицемери

28

Гост+

преди 4 години

Да би мирно седяло, не би чудо видяло. Преклонена глава сабя не я сече и т.н...Нал' тъй, Лицемери! Асандж, обаче е Герой, не е като................

27

Гoшу

преди 4 години

Този е късметлия, че е американец. Ако беше предател на Съветския Съюз, досега джуджака *** да му е сипал един Новичок или полониев чай

26

Анонимен

преди 4 години

Джулиан Асанж е герой, а това което Англия прави е престъпление срещу човечеството. Но пък те и в Йемен правят същото и им се разминава. Така че няма как да очакваме справедливост от тия чудовища. Дано Джулиан да издържи!

25

Анонимен

преди 4 години

Асандж се подведе по акъла на руснаците и логично ще завърши като никому ненужен ***. Такава е съдбата на всички колаборационисти на Путин и Русия.

24

Victimized

преди 4 години

"Нямам нищо против държавата да следи и подслушва ВСЕКИ, който иска да нарани децата ми"Колко пъти държавата предотврати убийства на деца чрез следене? Колко атентата предотвратиха от 11.9.2001 насам с масираното следене? Държавата има нужда от престъпност за да оправдава следенето, за това не очаквай нещо да се промени. Следенето и събирането на данни се ползва за да те таргетират и манипулират с пропаганда и агитация, точно както Тръмп спечели с помощ от Кеймбридж Аналитика. Заблудени овце

23

руснаците му платиха

преди 4 години

руското КГБ го използуваше да публикува секретни документи на САЩ, без да изпада в конфликт с американците. Руските разузнавателни служби използуват Еквадор като маша да им вади кестените от огъня, но дългата ръка на чичо Сам ще накаже както машата така и извършителя. Сноудан извърши национално предателство с обещанието че ще живее благодатно и *** агентки като Чапман и Марийка Капуткина и чрез Еквадор бе прекаран в Русия. Същото стана и с лигл-ьото Асанж.Защо Джулиан не изнася руски тайни а?

22

ДртПрч

преди 4 години

Нямам нищо против държавата да следи и подслушва ВСЕКИ, който иска да нарани децата ми, само защото в безсилието си е решил, че е много готино да взривяваш бомби на обществени места в името на перверзната си кауза.

21

ДртПрч

преди 4 години

Държавата съществува за да осигурява ред и сигурност на гражданите. Асанж работи срещу държавата си и нейните съюзници под предлог, че брани истината. Неговата истина застрашава живота на хората, които се грижат за сигурността на останалите. Тази информация неслучайно е секретна, аразкриването й е престъпление. Сега да си носи последствията!

20

Анонимен

преди 4 години

Тръгнеш ли срещу държавата,добро не чакай!

19

Ибн ебн ал кравар

преди 4 години

кое е държвна тайна, че индивида е следен незконно или мръсни оръжейни сделки на правителството. и той е австралиец, а не американец, бе пешо, кви държавни тайни

18

има много невежи

преди 4 години

за съжаление повечето от коментарите са на хора с къпани мозъци

17

дръж се асанж

преди 4 години

трябва всички да се дигат в защита на последните мохикани на истината , от всички страни 175 г за какво за истината кой управлява всъщност запада трябва съпротива

16

Анонимен

преди 4 години

Ама най-верния и точен коментар е на Само един шпрайт 8 Евалата!!!!!!!

15

ДртПрч

преди 4 години

При соца такива ги хвърляха за храна на прасетата и никой повечене чуваше за тях. Асанж да се радва, че е в затвора на цивилизована страна!

14

ДртПрч

преди 4 години

Щом Асанж има възможността да твърди разни неща, да общува с роднините си и въобще да комуникира с останалия свят, значи се държат много добре с него.