6

Анонимен

преди 4 години

И къде в такива случаи е така наречената ДЪРЖАВА? Къде са нашите "здравни осигуровки"? Къде са хилядите фондации, благотворителни дружества, АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ, БХК, милионерите, меценатите, "умните и красивите" и всичката, останала ***, дето се бие в гърдите?

5

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо лъжат? Как ще "излекуваш" дете от рак? Това не е възрастен, да е облъчен с радиация, да е пушил 10 години като смок, да е миньор с 15 години в мините или...При децата 90% заболяването е наследствено, тоест слаби гени. Как се лекуват слаби гени? Махат последиците, след 5-10 години рецидив. Махат пак, след 5-10 години рецидив... Недай бох, детето порастне и има деца - сещате се, онаследени слаби гени... Но лъжат, "ще излекуваме, само съберете ХХХХ хиляди евро". Окей, окей.

4

Анонимен

преди 4 години

"Футболът не е просто игра, а "Заедно можем" не е просто мото."Не е просто - да, затова всички шахматисти играят футбол. И Айнщайн е играл футбол, и Опенхаймер, и Нютон. Футбола не е просто! А "Заедно можем" ми напомня за ония виц, дето 10 000 китаеца едновременно се сецнали, при опит да изведат спътник в орбита по иновативен начин.

3

Василев

преди 4 години

?Нали държават забрани събирането на пари за деца и пое,уж,операциите ?

2

Анонимен

преди 4 години

Ако внеса пари в тези сметки има ли как да ми докажете че парите ми отиват по предназначение?

1

ЛУД

преди 4 години

как не вие срам да просите пари засрамете идете се прегледайте не сте добре