14

Анонимен

преди 4 години

Изхвърли си телевизора през терасата .Успокоява . Пробвано.

13

Анонимен

преди 4 години

Шестото е повече крясъци от спалнята или от дивана в хола или кухненската маса...

12

Анонимен

преди 4 години

При стрес, нервно напрежение е важно да се приемат витамини от група В, от естествен източник или изкуствени. И да се правят упражнения, разтягащи гръбначния стълб. задължително долната му част.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Прав си. При някои материали не само заглавието, но и целият текст "зМучи" :)))Не знам дали неволно си допуснал техническа грешка или си го написал нарочно, но е съвсем на място!

10

ДртПрч

преди 4 години

Няма значение какво ядете, а в какви количества.

9

Ха добро утро! :))

преди 4 години

Преди няколко часа започна месецът, който има в названието си буквата "р"!Започна месец септемвРРРРРи.Изтърсете от нафталина поне по един пуловер или жилетка, скоро ще започнат да ни трябват, когато се прибираме вечер късно или сутрин много рано.Хайде сега, нощните птици бегом по леглата, за да поспят и да успеят да се събудят преди да е свършила светлата част на деня! :)

8

Въх!

преди 4 години

До Ерген Минко47На теб ли бе посветено стихчето, което някой преди дни качи тук?"Бегом пристигна Минко само по чорапи,с дискретен полъх на партенков аромат"По-нататък се говореше за арапи и какви си ги вършил зад някакъв храст!Ама ти си станал легендарен бе, хората ти посвещават стихове! Браво!

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6Ти пък си много сериозен, беее :)Хората в събота вечер пеят и се веселят, а ти правиш тук научни анализи. Тананикай си "Гуантанамера", както предлагат по-долу. Дефиниции на медицински понятия ще даваш в делник!

6

Анонимен

преди 4 години

"По време на стрес човек често поглъща вредни храни, които вместо даму помогнат, му създават допълнителен дискомфорт."Аз сега разбирам, че имаме много различни понятия за "стрес". Стреса за мен е нещо, от което не можеш да спиш, не можеш да ядеш, не можеш да мислиш трезво, правиш неща за да избягаш от източника на стреса и нямаш време/мотивация за нищо друго.А явно, за някои други "стрес" е да си счупиш нокътя или да свършиш тоалетната хартия. Че седнеш да изядеш анти-стресово една сьомга...

5

За лека нощ

преди 4 години

ще ви припомня една много популярна песен, създадена преди близо 90 години. Латиносите много я обичат. Пее се и до днес:"Гуантанамера, гуахира гуантанамера,гуантанамеееера, гуахира гуантанамееерааа ..."Знаете ли какво означава в превод?"Момиче от Гуантанамо, селянко от Гуантанааамоооо".По нататък се пее за планински поток, който пеещият предпочита пред морето и т.н. :)

4

Гастроном

преди 4 години

Сьомга с лимонов сок и зелена салата. Не е лошо като порция за обяд :)

3

Куха лейка

преди 4 години

Златце малко , много си работила по публикацията . Хайде легай да нункаш че ке се измориш.......

2

Анонимен

преди 4 години

Фасул!

1

Анонимен

преди 4 години

Сьомга?