71

Анонимен

преди 4 години

Тия, заради които англичаните напускат и бягат през глава и са готови на всичко да се спасят сега пишат статии колко било зле в Англия... Алоу, туй не ви е България бре да и въртите шенгенските мизерии - тука има тука нема. Туй все пак е Англия и хората са ги измислили двойните стандарти...

70

iii

преди 4 години

Борянче, я ми дай линк за данните от ООН, че в UK "над 4 млн. души не слагат и залък в уста в продължение на дни".

69

Анонимен

преди 4 години

ЕС ще има праща хранителни помощи да не липчат.

68

e,da

преди 4 години

До Анонименда не са луди британците да работят в селски ферми - от тъмно до тъмно,без елементарни условия. За това си имат бели роби от източна Европа.Но и те захитряха/ има други страни, където им плащат и без да работят...Времената се менят , но манталитета на богатите не се променя...

67

пенко

преди 4 години

На една и съща страница две статии : |-ВА " ПАНИКА НА ОСТРОВА -НЯМА БЪЛГАРИ И РУМЪНЦИ ЗА ПРИБИРАНЕ НА РЕКОЛТИТЕ" !!! ||-РА :" ГЛАДНИ, БЕДНИ,БЕЗРАБОТНИ АНГЛИЧАНИ - В СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩНИ ЦЕНТРОВЕ /2000НА БРОЙ / " !?!???? ...НИЕ СМЕ ПЪПЪТ НА СВЕТА !!!!!!

66

Анонимен

преди 4 години

И кво? 4 млн. гладни британци на социални, а реват за работна ръка, че нямало. А да забравих те онези са биританци, а другите са роби. Колониалното робство още не е свършило, но скоро ще му се види края като им ритнаха офшорките за крадени мафиотски кинти от цял свят.

65

Скарлет

преди 4 години

По целия свят има гладн хора!!! Нищо ново под слънцето, а и ние българите не сме цъфнали и върэали, редовното хранене си е направо ХИМЕРА!!! След време апропо в учебниците по история ще се пише эа "демократичната" либерална диктатура, и как е убила милиони хора от стрес и глад беэ военни действия!!!

64

човек

преди 4 години

До: номер 63Дупка в морето се отвори, ето това стана, или може би това очакваш да стане?Нищо не е станало, там е работата.Това е мислене на типично увреден от съветска/руска пропаганда мозък.Съветската пропаганда залагаше на това, че на Запад хората масово гладуват, а в СССР всички са нахранени добре и щастливи.И смятат, че съответно западната пропаганда срещу СССР трябва да е същата но с обратен знак.Еми не е така, разберете го!Гладуващи има навсякъде и в бедни и в богати държави.

63

Анонимен

преди 4 години

Абе, кво стана? Нали само "***" гладуваха? Нали в англия беше рай?Нагли, англосаксонски, манипулатори! Стотици години доихте колониите, заляхте с кръв земното кълбо......... как не се задавихте!

62

Анонимен

преди 4 години

ЩЕ ПРАТЯ СТАТИЯТА НА БРИТАНСКОТО ПОСОЛСТВО, ДА ВИ СЪДИ ЗА ЛЪЖАТА С 4МЛН БРИТАНЦИ, КОИТО НЕ ЯДЯЛИ С ДНИ!!! МНОООГО ЩЕ ВИ СЕ СТЪЖНИ!

61

традиционно

преди 4 години

В ТОЯ САЙТ СССР Е ВЕЛИК -РАКЕТИ, САМАЛЕТИ, А ЗАПАДЪТ Е ПРОГНИЛ! ХАХАХАХ РУБЛАДЖИИ!

60

Анонимен

преди 4 години

Аз съм самотен родител, отглеждам детето си сама и понякога парите не стигат, тогава се нуждая от пакет с хранителни продукти. Освен това тук има с кого да споделям проблемите си. След многото години, в които се нуждаех от помощ, най-сетне я получих", споделя Джоана пред DW. Наистина са много мързеливи тези англичани.В друга статия пишат че търсят хора за работа във ферми,ама не се хващат.Колко български жени отглеждат децата си сами и същевременно работят.Калпава нация.

59

СС

преди 4 години

Тези гладни 4 млн. британци ми се чини, че са доста мръзеливи и тъмнички, нали? :)

58

Анонимен

преди 4 години

велето ги подкара... абе тия бягат, че нещат да ги ръководят немците, а те пък сега и пропаганди им почнаха- луда работа

57

Антон

преди 4 години

Така е навсякъде: то има, ама няма за всички!

56

Отговор

преди 4 години

До Между другото 45 Ами разбира се , Русия. Хи,хи..!

55

да ве

преди 4 години

до 53 и 54Може и така да е, може и да има отделни случаи но нима мислиш че това не може да се оправи и тези лелки които пречат да не бъдат разкарани ? При добро желание всичко може да се постигне но трябва ли винаги да каже главниО за това ?!От ЦК на ЕК ако толкова държаха за хората а не за кучетата друго щеше да е друг е въпроса че има и "екозащитници" които държат за песовете че тия им пълнят гушите с пари пак от ЕС да !

54

И какво излиза?

преди 4 години

С правораздаване за кражби под 500-700 лв май ще трябва да се заемем ние, на самодейни начала. Пък дано тогава да се оправят нещата в нашата държава.

53

До Анонимен 40

преди 4 години

Тук не само че не бесят за бракониерство и индийците гледат на всичко в държавата като на обект за безнаказано разграбване.щом е индиец, той бракониерства и в двора ти, влиза да граби и в дома ти, а когато го посочиш на съответните служби и има и свидетели, го привикват в РПУ, за да съставят протокол и пак го пускат. Щото МВР не се занимавало с кражбите на неща, които са на стойност под 500 лв! Напоследък чувам, че се опитват да внушават, че не им е работа да се занимават с кражби под 700 лв

52

До Да ве /продълж./

преди 4 години

Тези госпожи му казали, че само те са оторизирани да организират такива кухни. Държали се крайно неучтиво и враждебно. Инициативата пропаднала. Теренът, харесан за такава кухня все още стоял неизползван, това коментират запознати със случая хора от района.Значи у нас пречи не само излишният бюрократизъм, но и ограниченото мислене на някои длъжностни лица - опитват се да стопират граждански инициативи, за да не се окажат излишни тези, които са на заплата на гърба на данъкоплатците.