28

Анонимен

преди 4 години

Ефективни ли са службите? Първо полицията е ефективна защото при всека стачка получава по стотачка на човек. Остналите пък са ефективни с подкрепа към този или онзи за някакъв голем пост - ДАНС.

27

Анонимен

преди 4 години

Тия които са убили и разчленили възрастните хора откъде се учат на такава жестокост , всеки един прстъпник се учи в затвора големите вътре !Затвора в България е училище за професионални психопати ,садисти и гледачи на ***/дофили и дребни крадци ! Големите престъпници станаха партийни лидери на псевдо деморатични формации! Хубавия Бойко пак се събра с умиращото СДС! Толерират хле./барките като тези за пиар как уж се борят с престъпността която те си я създават и отглеждат!

26

Анонимен

преди 4 години

То и борците се изявяваха дейно в сенчести бизнес. Бяха на първа линия и бяха водещи в престъпния свят.

25

ПЕНКО

преди 4 години

НА ВНИМАНИЕТО НА ЖУРНАГЪСТИЧЕСКАТА СБИРЩИНА : ДО КОГА ПОБЕЛЯЛКОВЦИ;ПОЛУУМРЕЛЯЦИ; СЪУЧАСТНИЦИ В ГАДОСТИ ЩЕ СА ВАШИ ПРИОРИТЕТИ - А НЕ ТЕЗИ ,КОИТО НА МОМЕНТА СЕ БОРЯТ И ЖЕРТВАТ СРУЩУ БАНДИТИ И МАФИОЗИ ??? СТОЙЧЕВ УБИ ПЕРНИШКИЯ УБИЕЦ НА ТАЙКОНДИСКАТА -ЗА ДА НЕ ПРОГОВОРИ !!!!!

24

Malian

преди 4 години

"Може тези лица да са станали умишлено работници, за да планират и извършват престъпления",коментира бившият шев на ЦСБОП Тихомир Стойчев. Моля, обяснете ми работниците потенциални убийци ли са. Коментара на г-н Стойчев е на човек с интелект много под средния. Този г-н е бил шев, представете си какво е нивото на другите служители.За обикновените полицаи да не говорим, ако се наложи да им направят тестове за интелигентност и физическа подготовка ще останем без полиция.

23

Анонимен

преди 4 години

ЕФЕКТИВНИ, И ИМАМЕ МОЩТНА ИКОНОМИКА ,АКО НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ .

22

Анонимен

преди 4 години

До бай Иван А други МУТРИ Усе пребоядисаха в кюлотно- розово-ГЪРБаво !

21

Анонимен

преди 4 години

Иван Славков- Бойко Борисов пазеше колите на С .(И). КПИШЕТЕ ВЪВ В ТУБАТА СЛУШАЙТЕ ! От горе до долу всичкото е мръсно.Славчо и той беше любимец ! Към което име и да ги сложите всичките следи водят до старите "комунияги " -зидари. Балканската Боливия сме !

20

гражданин

преди 4 години

Какво може да се очаква като начело на управлението ни стои човек проходил из силовите групировки друга знакова фигура считаш ща се за силовак е МВР МАРИНОВ От това п овече не е нужно да се знае и необходимостта от смана на власта и разпускане на полицията

19

Анонимен

преди 4 години

това е все едно да питаш "държавата овладяна ли е от мафията" или "премиерът бивша мутра от подземния свят ли е"

18

Анонимен

преди 4 години

Територията е абдикирала от всякакви отговорности. Никой нищо не върши, освен да се ослушва за някоя далаверка.Свободно падане!

17

Идея

преди 4 години

си нямате колко хора се водят че са в затвора, а реално са навън. Други се прибират само да спят там и то в делничните дни. Става с пари! ГДИН е просмукана от корупция и далавери организация. Знам го от хора от системата. Богатите дето са уж в затвора, живеят доста по-добре от голямата част обикновени българи.

16

Анонимен

преди 4 години

Пак не му хареса на някой истината. Затова итрихте коментара. Истината е трън в очите на користните хора. В България това е ситуацията. Кажеш истината и те изтрият с голямата гума.

15

Анонимен

преди 4 години

Полицията ползва явни нарушители и престъпници за услуга , но са на свобода. Защо го прави това и без контрол. После , все едно незнае , - " я ама те били престъпнеци" Това ли им е метода!!!?????

14

Анонимен

преди 4 години

Няма механизъм по веригата,който да действа адекватно ! Нито МВР,нито законовите механизми и система,нито наказателните органи! Защо за работа в затвора се намалява наказанието и се дават "отпуски"??? Всички затворници следва да работят за да платят престоя и храната си! Къде е търсената справедливост щом обществото им плаща храната в затвора? Що за наказание излежават,това по-скоро е курорт! Нямат страх от наказание,защото и наказанието е по-скоро поощрение!

13

Ужас

преди 4 години

До 9,Прав си но явно не си ходил до някое районно на МВР скоро да видиш какъв ужас е когато поискаш да пуснеш жалба или нещо друго! Полицията не работи и дори те обеждават да не пускаш жалби!!!там научих че има"кръгли папки"/кошчета /в който хвърлят жалбите и др.документи на хората!?

12

бай Иван

преди 4 години

Допускам мотива за убийството да са неуредени сметки.Обикновено богатите търсят недостатъци на строителните работи на работниците,с цел да не им платят уговорената сума.Следва скандал,сбиване,убийство и второ убийство на свидетелката."Баш майстора" от филма сложи бомбе в комина,а жертвата е попаднал на баш- баш криминални престъпници.

11

Бягството..

преди 4 години

..на затворниците и историята с Кукуйович са безспорни минуси за МВР / макар и не без участие и на съдебната власт!/, но разкриването на двойното убийство е нещо, което дава надежди, че в системата работят и добри професионалисти!Поздравления от мен за тези хора!

10

до 8

преди 4 години

А пък по времето на един Главен секретар с наднормено тегло станаха 154 знакови убийства, като не бе разкрито нито едно от тях.Обаче това не пречеше на Шишкото да се снима с мъдро изражение пред поредния труп.

9

криминолог

преди 4 години

За сведение на форумните "експерти", има един реален показател за нивото на престъпност в дадена държава - брой извършени престъпления за година на 100 000 души. У нас този коефициент през годините се движи в рамките на 1500 - 1800. За сравнение в Русия и САЩ /понеже във форума има върли фенове и на двете държави/, този коефициент е около 13 000. На света единствено в Кралство Бутан почти няма престъпност. Така, че да не сме чак толкова недоволни от нашите служби.