63

До квичете евреи

преди 4 години

Такива *** и ванюги като теб нямка да дочакат края на ЕС.

62

Край

преди 4 години

Излишно цитирате какво пишат немските и френски вестнициАнгличаните добре знаят какво и как да го направят доказали са го последните 1000 годиниДа му мислим ние с немците дето последните 100 г сме загубили всичко което може да се загуби

61

Анонимен

преди 4 години

"... дори ако действията му (БоДжо) отговарят на буквата на закона, по дух те са проява на конституционен вандализъм."-------------------------------Значи конституционният вандализъм е заложен в наглобританския закон.

60

Мелничаря Кунц

преди 4 години

Джонсън е откачен тип.....и тия които го назначиха знаят това. Самият Тръмп го посочи за премиер още преди време. Сега двамата ще са си лика прилика олиггофрени.Англосакските отново цепят света и предизвикват катаклизми - те искат разпадането на ЕС, за да го контролират по-добре.Винаги са били подли , долни лицемери , на които не им пука за останалите.

59

квичете евреи

преди 4 години

гнусни - миризливия Ротшилдски кибук наречен ЕС се разпадаще си платите за всичко твари мерзки лихварски !!!

58

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 61Не е това което беше и предприема спешни мерки да си възвърне величието!

57

Анонимен

преди 4 години

Векика Британия няма отдавна, само позьорство.Работещите там как не сте забравили че сте българи.Ама кирилицата как е владеете, уоооу сигурно ви е много мъчно.

56

Анонимен

преди 4 години

58ма, не пишеш нищо във връзка със статията само глупости, абсолютно малоумие, абсолютен спам

55

Анонимен

преди 4 години

Що не си гледате в собствената паница ????

54

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 55 Добре, така да е . Дано това да те успокои и да престанеш да досаждаш на хората с глупостта си. И тъй като съм Бай *** на изпроводяк ще си направя това удоволствие и ще ти го рекна пак - ЛУЗЪР. ЛУУУЗЪЪЪР! *** и недодялан, злобен и завистлив. Или просто млад гащник без капка самочувствие. Понякога трагедията наистина става комедия.

53

Идеалист

преди 4 години

Най-после Британия има лидер, който може да се сравни с Чърчил. Де ние да имахме такъв политик. Браво, браво и на Кралицата!

52

Анонимен

преди 4 години

Angliiskite malaki zer sa i fashisti?

51

Анонимен

преди 4 години

54та, не казваш нищо по статията освен да гадаеш на лична основа за хора които не познаваш, нищо не казваш на практика.. абсолютна глупост абсолютно малоумие!

50

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 52 Млъквай наистина взе да ми досаждаш като конска муха си. Кой е сега човекът който вече за трети път повтаря едно и също и не знае какво друго да каже? Още ли се смяташ за умен? Живей си с тази илюзия и ме остави на спокойствие. Егати тъпия досадник.

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47А ти къде я прочете статистиката? в кой вестник? Ти на вестници вярваш ли? браво на теб. Много са ми забавни хора които говорят сякаш изнасят информация от първа инстанция. Говорят с числа, с проценти, и с какво ли не за да изглеждат солидно и учено, а дори си нямат представа от материята за която говорят. Наистина е смехотворно.

48

Анонимен

преди 4 години

51ва, гадаенето на лична основа за хора които не позвате е признак на абсолютно малоумие и няма нищо общо с темата!

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 49не ми трябва да те познавам. И това което прочетох ми стига. Продължаваш да ме караш да се убеждавам в първоначалното си мнение. Не обичам и хора които крадат чуждите мисли които преди това са прочели някъде из коментарите. Ако си наистина умен ще се усетиш навреме и ще спреш.Просто разбери - съществуват хора, доста по - умни от теб. Приеми го и се постарай да поправиш това, ако наистина можеш. Приключих с тебе.

46

Анонимен

преди 4 години

Все някак ще се справят, имат резерв, все пак не са длъжни да бъдат в ЕС, докато БГ няма оправия.

45

Анонимен

преди 4 години

48-*** гадаене на лична основа за лице което не понавате е признак на малоумие, извинете няма какво да ви кажа повече

44

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 44 Ако съм такава на теб приличам господин" УМНИК"Не си прави характеристика. Защото както не си бай ***, се държиш точно като него.Ще харесвам когото си искам и ще презирам когото си искам.Пък ти с твоя ум уж да кажеш нещо смислено а то просто един хейт от който изобщо не ми дреме на жилетката.Нямаше да е зле да се опиташ да ме обориш по друг начин да поразсъждаваш че дори и да пофилософстваш.По това си личи мислещият човек.Това съм аз. Ако ще да ти харесва. Все ми е тая.