46

Анонимен

преди 4 години

До Иван 47Ванка, отиди на офталмолог! Може след това да видиш нищо...

45

Иван

преди 4 години

Аз не видях нищо смислено и никакъв отговор на въпроса в статията ! Очевидно е че авторът е крайно некомпетентен и не дава никакви аргументи и обяснения правилно или не е взривяването на ураган с ядрена бомба ?!?! Просто писане на глупости без да казва нищо конкретно !!!

44

Анонимен

преди 4 години

сега разбирате ли защо не бива да се дава голяма власт в ръцете на Оранжев Клоун? Утре като се събуди не го знаеш какво *** ще uзсере.

43

Аооо

преди 4 години

Голяма тъпотия да удряш ураган с ядрена бомба.Тогава наистина ще започнат климатични промени. Човекът е в голяма заблуда след като си повярва че е господар на този свят.

42

Анонимен

преди 4 години

Тази статия е на ултра ниско ниво, авторката е реша че всичко е лошо и без да се аргумента нарича всяка идея абсурдна. Това че урагана е много по-мощен от ядрена бомба не значи, че ако се детонира на точното място в правилния момент, няма отслаби значително бурята. Това че много сериозни учени са търсели, търсят и ще търсят приложение на мощта на ядрените сили, не ги прави "откачалки", а пионери, учени от висшия ешалон, благодарение на тях днес имаме развити технологии.

41

Гърмян заек

преди 4 години

Стига се шашкахте. СССР счупи прозорците на Финландия на 900 км от взрива на Цар Бомба. Такъв световен рекорд по простотия и небрежност за последиците върху Земята американците не могат счупи, ако ще всяка година да бомбят ураган с атомка.

40

Тъп, а нарино

преди 4 години

До СъветЩом е "Той" значи трябва да е "специалистЪТ", не "специалиста". Пълен и непълен член се нарича. Учи се там, където не си стъпвал - в училище. Щото си крадял джанти за автоморгата на татьо ти, по това време или си брал люцерна в ливадата на баба ти.Това е за недоучили: Ако подлогът може да се замести с "Той", "Тя" или "То" - слагаш пълен член. Ако може да се замести с "Него" слагаш непълен член. Ако не знаеш какво е пълен и непълен член - ставаш ***.Но ти пълен член от години нямаш

39

Анонимен

преди 4 години

Над България няма урагани ,но заповядайте да ни пуснете една две мегатонки .Щетите за вас ще са приемливи и допустими.

38

Присмехулник

преди 4 години

чудесна идея! как се сетиха джендърътете на обама???тъкмо ще удари точката на "програмата" на клинтън и *** от сороското общество на юдео - масоните!!!

37

Ииии, това...

преди 4 години

До Съвет...как точно е обидно за Путин? Откъде ви намират, как ви обучават, четете ли си постовете? Мистерия! Както казваше покойната Васа Ганчева.Не покриваш критериите на длъжностната характеристика за ***(код по НКПД 2011: 0000 0000). Прекратява ти се трудовото правоотношение, считано от 01.09.2019 г. с правно основание чл.70 и чл.71, ал.1 от КТ в рамките на срока за изпитване уговорен в полза на Работодателя. Заповедтта ти се връчва с дата 31.08.2019 г.Подпис: не се чете. Печат.

36

Ми, хубаво...

преди 4 години

До ГoшуПриятно прекарване. Щом не искаш да си играеш с нас и си по-велик.пп: Гледай да не те прекарат теб на някое парти с тоя лизнат бретон.

35

Всякой ид и от

преди 4 години

като набара тротил от някоя изоставена мина и иде да лови риба, решава, че е хванал Господ за шлифера. Първо риба, после колата на конкурента в селото, накрая ид и отина се взривява без да иска с цялата си къща и семейство плюс четирите съседни.Тия са същите повярвали си. Човек като си повярва много е хубаво да иде до гробищата. Да запали по една свещ за упокой на другите повярвали си.А Господ шлифер няма.

34

Ангел

преди 4 години

Дали ще е с атомна бомба или по друг начин света трябва да намери начин да се справи с разрушителните урагани които нанасят милиарди щети и убиват хиляди хора .Напълно съм убеден че някой ден ще контролираме изцяло природата ,както ш всички природни бедствия .

33

Гoшу

преди 4 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРПич, мнoгo си ***. Щом не успя да ме разграничиш от Сидни, дето пише от Аустралия и ми влиза по незнайно какъв начин в профила или си е направил дубликат ( а кой съм аз и кой е Сидни може да се провери като кликнеш на профила и видиш кой, кога е регистриран)

32

Да допълня...

преди 4 години

До Шопо 13 А късия още повече.

31

Анонимен

преди 4 години

Тръмп не е казвал подобно нещо. Това е фейк нюз пусната от глобалистите.

30

Съвет

преди 4 години

Да питат Путин. Той е специалиста по ядрените експлозии.

29

Teo

преди 4 години

А колко добра идея е да вземеш едно л...но и да го метнеш в работещ вентилатор?

28

Анонимен

преди 4 години

Досега единствените потвърдени болни мозъци, които си унищожиха природата, са руснаците.

27

Анонимен

преди 4 години

Айдее, пак измислихте фейк статия базирана на фейк новината от фейк масмедиите. Умора нямате ей.Дори самия сайт от който тръгна 'новината' потвърди, че Тръмп не е говорил за атомни бомби. Туй си го допълниха масмедиите с ясна цел