8

vlady

преди 4 години

Да ги бяха евакуирали директно на острови Кергелен - тихо и спокойно място на около 2000 km от Антарктида и повече от 3000 от всичко останало, прекрасен климат - освежаващи западни и югозападни ветрове, температури под -5 и над 15 градуса са рядкост, има годни за ядене растения, птици, тюлени както и риба в океана.

7

Анонимен

преди 4 години

Споко, берат джилязо и живеят в хапартаменти мо, друсат кичек, крадат и се бият помежду си по сватбите и ражданията. Така, че очаква ви безспирен купон, господа либерали, да са ви честити новите съграждани.

6

Анонимен

преди 4 години

Правилно са се насочили, ще внесат малко "цвят и култура". :)

5

ай сиктир

преди 4 години

Радио "Франс Бльо" да са в готовност ще им изпратим още "граждани" и "българи" те и без това виждат. че у нас всичко е опоскано.

4

Тези

преди 4 години

мигранти от "Източна Европа"мигрират вече векове от Пенджаб и Раджистан и Балканите са само път за тях към Франция,Германия,Белгия....и цяла Западна Европа където им е мястото.

3

Анонимен

преди 4 години

Имаме още много индийци да ви пращаме . Споко хората са добри . Берат метал , ***..ират лежат на държавни помощи , но нали ни давате съвети . Покажете ни как става .

2

Анонимен

преди 4 години

Там са, защото знаят домакините си. Нека сега им защитават правата, те си ги поканиха в Европа.

1

Анонимен

преди 4 години

Да видя сега какво ще е решението на съда в Страсбург по заведените дела от деветдесет и няколко "сънародници", дето ги изселиха от незаконни къщи? Чакааааам!