44

Анонимен

преди 4 години

То е ясно, че Манолова е за предпочитане пред Фандъкова, но всеки би бил по-добър кмет от Фандъкова или друг послушко на ГЕРБ.

43

Ха ха ха,

преди 4 години

Обикновен софиянец съм ,ама тази не искам да я виждам....

42

Анонимен

преди 4 години

Манолова се кандидатира или просто си "плюнчим моливите"?

41

Експерт

преди 4 години

Мая е подходяща за продавачка, но не в магазин за луксозни стоки.Става и за секретарка в някое ТПК в малко градче през социалистическо време.На тези две позиции отговаря и външният й вид, и манталитетът, и начинът, по който говори и се кокори.

40

Анонимен

преди 4 години

На кислород е, но си остава доносник.

39

обективно

преди 4 години

манолова е по-добрата кандидатура фандъчката требва да си ходи на село

38

Това изкопаемо

преди 4 години

Туй дърти ченгета, платени социологически агенции, президент -- всичко е отишло на всеоръжие да поддържат Нинова и Костинбродската мутреса.После ще следват обяснения -- защо не са прогнозирали провала на М. Манолова -- кой може да я хареса. Ами простаци бол -- що да не я харесват, но не и в София.

37

Анонимен

преди 4 години

Агента пак го активизираха преди изборите!Пак облече червената фланелка със сърп и чук !

36

Анонимен

преди 4 години

Коя е Манолова и кои са обикновенните Софиянци?

35

Анонимен

преди 4 години

Който и каквото и да се плюнчи, червената сврака, дето само вряка, няма шанс в София.

34

Реалист

преди 4 години

Ако Манолова се обърне към обикновеите софиянци, които не са от София, може да спечели изборите, ама в Бобошево.

33

Анонимен

преди 4 години

На София и трябва организация,спокойствие,кмет който си върши работата,познава проблемите от години,който познава инвеститорите,те го познават и той има подкрепата на правителството! От другата страна са Мая и Нинова скандалджийките!

32

Анонимен

преди 4 години

ehh gospodin gavrelov gubish vece kondizia i zapocvash da si mectaesh za tvoite kolegi komunisti-ti beshe edin veren glas na Partiata nasha lubima,no nikoga ne si bil gurnalist,a si bil dgurnale na Partiata nasha rodna,

31

Георги Илиев Митев

преди 4 години

ПОЕМА ЗА ПЕТЪР-ЕМИЛ МИТЕВП-Е Е КАТО ДЯДО СИ МИЛ. ПРЕПЪНАТ В ГОРАТА ВЪРВИ ПО ТРЕВАТА. П-Е Е ПРИЗНАТ АКТИВИСТ: ТУРИСТ, КОМУНИСТ, СОЦИАЛИСТ. ДОКТОР НА ТОТАЛИТАРНИТЕ НАУКИ. НЕ Е КАТО НЯКОИ НЕУКИ. ЗА ВСЕКИ ПРОБЛЕМ ЩЕ РЕШИ КОЯ ПАРТИЯ НЕ ГРЕШИ. НЕГОВИТЕ УЧЕНИЦИ ВЕЧЕ СА В РЕДИЦИ. ТЕ ПРОБЛЕМИТЕ СИ ГИ РЕШАВАТ С ПЕСЕНТА НА ВИТОШАРА:"САМО ОТ СПОРТИСТ В ПЛАНИНАТА ТИ ЩЕ СЕ СПАСИШ, ЗАЩОТО ДОЛУ Е ПОЛИЦИЯ ГОРЕ Е МИЛИЦИЯ И НАВСЯКЪДЕ Е АВИАЦИЯ БЕЗ КОМУНИКАЦИЯ".Автор: Георги Илиев Митев .ПОТЪРПЕВШ И ПРЕСЛЕДВАН .

30

Анонимен

преди 4 години

Само едно не мога да разбера като какво животно трябва да се разбира израза "кореняк софиянец" - такова животно просто няма!!Преди да стане столица по стратегически причинен е била село с няколко хиляди селяни. По това време най големия и най модерен град в България е вечният град и най стар жив град в света Пловдив, който между другото също е бил също столица и то по рано от София на Източна Румелия, която е била много по богата от Княжество България. А градове като Русе, Велико Търново, Варн

29

Анонимен

преди 4 години

Искам си Фандъкова и ремонта на графа.

28

Стига глупости!!!

преди 4 години

Кречеталото Манолова приказва това, което обикновените хорица искат да чуят. Приказва, но не върши нищо!Освен това гледа много г_л_упаво.И най-важното - софиянци искат за градоначалник човек, роден и израсъл в София!

27

Нищо ново

преди 4 години

До "Баба Вангa рече": Нищо не е рекла Ванга, лека и пръст. Оставете на пора поне починалите с т'ролските си постове.Треска ги тресе Бойко и гребаджиите. Ами ако загубят София?

26

Анонимен

преди 4 години

Няма причина да се сменя кмета на София! Цялата община са представители на ГЕРБ! Фандъкова си върши работата съвестно! Манолова да си седи на *** и да чака кога ще изгонят Нинова!

25

Анонимен

преди 4 години

Като сте кореняци,какво произхожда от това? Града да не е ваш?