67

demokraciq

преди 4 години

V USA vyv vseki schtat protestirat ama gi biqt Zdravo i gi kriqt

66

Анонимен

преди 4 години

PROTESTI V USA IMA VSEKI BOJI DEN V RAZLICHNI GRADOVE NO NIKOI NE GI OTRAZQVA TUK SCHTO TYI?

65

наблюдаващ

преди 4 години

Да,много тъжно е страна като Русия да не е водеща икономика.Още по-тъжно е за тези,които не могат да схванат,че от 1990 г.,срещу Русия се води се води открита война!

64

Анонимен

преди 4 години

Путин да извади новичока и да раздава на противниците

63

Русия в ЕС ?

преди 4 години

Русия заслужава по-добра съдба. Тъжно е да си най-голямата по площ и ресурси държава на земята и същевременно една от най-бедните. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление на страната.

62

Един

преди 4 години

.. Само така! Мачкай Нова!Няма да мине номера, както при някой държави в близкото минало. След като миниатюрите на запад не могат да се борят с Путин, плащат на няколко хиляди зомбита да им вършат мръсната работа.

61

Анонимен

преди 4 години

ще го изметат друг път, тоя мишок се е вкопал във властта и стотиците милиарди долари, които е окрал от народа си ще му стигнат да купи властта и изборите с десетилетия напред. нищо и никой не може да го мръдне от трона му и ще става и по-зле, защото тази неуравновесена психически ватенка започва да се чувства като господар на света! тежко и горко на всеки, изпречил се на пътя му или оспорил властта му. ще бъде смазан.

60

Кака Мара

преди 4 години

Хареса ми хумористичния поглед на руснак върху положението в Русия - " Западът иска да ни постави на колене, но ние продължаваме да си лежим..."

59

Анонимен

преди 4 години

Малко му остана на Шуши, ще го изметат като Жан Виденов.

58

Анонимен

преди 4 години

Ами то от Blomberg какво друго да пишат ;) То иначе казано все едно Нинова да спре нападките към Премиера и да почне да го хвали. Е няма как да стане. Така че статията си е в рамките на американските ценности.

57

Тепегьоз е дядя Вова

преди 4 години

затова ще си изкара мандата. И днес каза невъзмутимо, че икономическият ръст (какъвто просто няма) бил незадоволителен, а реалните доходи на руснаците падали тревожно. Не каза по-важното - доходите на милиардерите и милионерите в Русия растат, благодарение и на корупцията от горе до долу. Има армия, полиция и жандармерия, има подкрепата на класата, от чието име управлява. Руснаците са предимно покорни *** - като тук и като почти навсякъде. Но ако гръмне глобална криза, може да има изненади.

56

Анонимен

преди 4 години

Номера на Путин е да лъже от сутрин до вечер и да чертае измислени врагове, за да прикрие кражбите си за милиарди и паниката си на страхливо и подло джудже. Готов е да запали трета световна война, но не и да предаде властта доброволно. Той и съмишлениците му ще свършат като Хитлер.

55

Анонимен

преди 4 години

Руснаците са родени за абсолютна монархия и крепостничество. Там и при комунизма беше така. Михалков го рече явно. А той е тънък познавач на руската душевност.

54

човек

преди 4 години

До: номер 50Аре стига с тая комунистическа пропаганда!От 37 години я слушам вече и не фаща дикиш!!!С тези думи можеш да объркаш само някой тийнейджър но не и мен.Опричниците на Путин са по-жестоки и от есесовците на Хитлер!В свободния свят арестуват САМО нарушители на обществения ред.Във Франция сме виждали как чупят витрини на магазини, вършат палежи, обръщат коли...Къде в Русия има такова нещо?В Русия арестуват мирни граждани и ги осъждат на затвор.В свободния свят не осъждат невинни

53

Сата НАТО

преди 4 години

Майдан и обесване на Путин и Шойгу!Рогозин, Дугин и Кадиров в чувал с по едно паве и в Каспийско море, да не цапат нашето!

52

До 52

преди 4 години

Ама тук в България обвинявате и сте сигурни,че ББ фалшифицира избори ! Критикувате твърдите мерки на полицията,а в Русия ги одобрявате !Еми не може така избирателно !Висша форма на лицемерие ,другари !

51

бг

преди 4 години

Русия е надеждата за света за спасение от еврейската напаст.

50

Анонимен

преди 4 години

Това не е опозиция. Опозицията е в парламента. Това са пета колона. Аз бих им разрешил да участват в изборите, за да видят всички как ще получат по десетина гласа. Но тогава пък щяха да ревнат, че изборите са фалшифицирани.

49

Анонимен

преди 4 години

Путин има най голяма подкрепа от всички евро лидери, 3 пъти повече от режима на нашия господар Бойко от банкя ама ни дума за това как управлява с 15% подкрепа нали?

48

Анонимен

преди 4 години

Повечето от непозволените демонстрации били съпътствани от насилие и масови арести. Значи, все пак, не всичките. А знаете ли как постъпват в подобни случаи в цивилизованите западни държави? Ако не знаете, проверете.Между другото, в определението за държава е казано, че тя е орган за насилие.