37

Вили

преди 4 години

Възхитена съм от Иван Михайлов.Пример за поколения наред-достойнство ,чест,доблест ,ценности ,себеотричане в името на една свята кауза и много смелост! Колконо и да го очернят комунистите и други подобни,все още има трезвомислещи и размишляващи.Не мотат на малкият пръст да му стъпят .Така трябва да е и сега-смърт за предателите и родоотстъпниците!Поклон под този Велик човек и българин!

36

Помня

преди 4 години

До Анонимен 31 То па Кеворк от къде знае ? И той като академик Марков.Хранеха се със социализъм и сега плачат.На времето във вилата на Кеворкян откриха скрита каса с 600 000 лева.Пишеше го Раб. Дело.Помня много добре. На колко милиона днешни пари се равняват? А обикновения трудов човек не можеше да спести 20 000 лв. от мизерната си заплата.Та такива ми ти работи за тези хубавци.

35

Анонимен

преди 4 години

Трепал е комунисти и руски шпиони, евала!

34

Дo IQ

преди 4 години

До IQ-тоДа! Абсолютно точно! 1000%, IQ!

33

Анонимен

преди 4 години

Т Е Р О Р И С Т убиец изнасилвач и т н

32

Анонимен

преди 4 години

Статията е доста объркана и е покаьана само едната страна на убиецът на жени и деца Ванче Михайлов Гаврилов.

31

Анонимен

преди 4 години

Точно до е Ванче, с не Ванчо, както им се иска на българитите.

30

Анонимен

преди 4 години

Няма такова понятие като "последния крал". Следващият също краде. Дори и повече от предшественика си.

29

Сата НАТО

преди 4 години

Интервюто с Кеворкян гледайте, корав българин, на 90 години е напълно с акъла си. От време на време си го пускам и му се радвам. Това, което е направил за българската кауза, никой никога не може да заличи.

28

До IQ-то

преди 4 години

Преди години имаше филм, в който се говореше и за Бладо Черноземски. Погребан и препогребван на няколко пъти. В момента е в масов гроб - "Геройте на Франция".

27

Анонимен

преди 4 години

Ванче Михайлов никога не се е борил за автономно Македония. Изслушай интервюто с Кеворкян. Чуй какво говори за предателите и македонистите. Те са срам и позор за предците си и за етноса си. Бог им даде това изпитание, за да провери вярата им. Не го издържаха и ще си получат каквото им се полага.

26

Анонимен

преди 4 години

Уникален човек.Статията е страхотна.Мисля че налучква истината за Ванче.Уникален българин.Противоречив.Български Дон Корлеоне.Отдаден изцяло на България.80 години съпротива.Човек с Българския флаг на ковчега.Идеолог и организатор

25

Додо

преди 4 години

"През Втората световна война Последният крал отказва сътрудничество на Германия за създаване на независима македонска държава, тъй като предвижда изхода на войната."----------------------------------------------------------------------------------------------------------100% глупости.

24

IQ-то

преди 4 години

Моля ДнесБг да пусне една опреснителна и подробна статия за Величко Керин.Та да знае младото поколение,че Велинград не е само люлка на червени и гнъсни антибългарски престъпници,управляващи и до днес,а е дал на света и един от най големите български герои дали живота си само заради името на България.

23

Анонимен

преди 4 години

Обикновен терорист и крадец.Откраднал е милиони жълтици, с които си купи апартамент в Рим.Същият като наследника си Шкембе Войвода от Русе.

22

Анонимен

преди 4 години

Ванче Михайлов винаги се е борил за АВТОНОМНА МАКЕДОНИЯ и никога не е искал Македония да е под българско владичество.Това са някакви новогерберастки интерпретации.

21

Анонимен

преди 4 години

Щом е македонец не му вервам много много.

20

Анонимен

преди 4 години

Чукаш `Кеворк Кеворкян - интервю с Ванче Михайлов` и ти излиза веднага.Поклон пред Ванче Михайлов - велик македонски българин и патриот!

19

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

До Старе паа ...агент димитър за малко не слезе от ефир заради интервюто (ако съм запомнил правилно псевдонима )

18

Стар

преди 4 години

Има ли набори които да помнят какво каза Ванче Михайлов на Кеворк ,в онова интервю в Рим.Младите,потърсете го чуйте го,вижте го и после няма нужда от философстване.всичко за Ванче става ясно