35

Луцифер&Буда

преди 4 години

Ласкиновата ли ще го води??Или няма смисъл от питане, отговорът е ясен...;-)

34

Механджийски

преди 4 години

До 23Абе и без тъпнята пак ще си секат дървета та стой та гледай. Дали ще е за простоватото риалити или за хотел на плажа, все тая важното е правилният да си вземе сумата...! А народа пак ще *** суровата риба!

33

Az

преди 4 години

Скоро излиза Borderlands 3, та ще я пропусна и тая простотия. Тия глупости ги рекламирате, а никъде по ''медиите'' не писахте за нашето момче спечелило почти 900 000$ от вчерашния финал по Dota 2.

32

Да ама...

преди 4 години

Човека е морски вълк не гларус!!!! Издържа на над 95% напън изотзадзе на останалите 5% пуска кафявата пароструйка, защото клиентелата му е била с мнооооого големи "възможности".Само по дивашките им мутри може да ги познаете що за шлака са...

31

Жаки Пъпешчето

преди 4 години

Аз пък имам татус на пеперудката и ще участвам в реалити за кухи ***. Най кухата ще се прави на вентилатор. Чао от Кайманите.

30

Shark

преди 4 години

До гражданин По същия начин ми действа и мениджър събития.

29

Анонимен

преди 4 години

Най-тъпите предавания - Фермата, Игри на волята, Сървайвър, Като две капки вода, Маскираният певец. В тях възрастни хора се състезават на детски игрички и се правят на велики. Не ги гледам, повръщам от тях.

28

гражданин

преди 4 години

Ох, като чуя това "персонален фитнес треньор", се обръщам и бягам.

27

пецата

преди 4 години

Пак събрани най големите ц.ървули за да дават пример с държанието си на младото поколение на бг, то е ясно че възрастни това няма да го гледат ама децата гледат вземат пример и деградират , реалититата вече се изживяха , ефекта уау мина още на 3тия биг брадър , скандали и интриги, нищо повече

26

Миле

преди 4 години

Много мрънкащи писачи тук гледам . Ами като не ви харесва *** предаване измислете нещо остро бре. Пробутвайте го на ТВ-то и си гледайте рахата. Вероятно и аз няма да го следя но поне не мрънкам. Има дистанционно телевизора сменяте канала и сте вие

25

Анонимен

преди 4 години

Ама ела си тука да въртиш тира из Европа. Не ми се прави на много остроумен. Или се правиш на прокуден.

24

Анонимен

преди 4 години

Що за игри са това, и що за персони , това са много перверзни предавания.

23

123

преди 4 години

Оф, още ли ги правят тия *** предавания. И на Марс да го снимат, пак е същия изтъркан формат - 3 месеца някакви селяци ще се карат за храна.

22

Котаракът Еркюл

преди 4 години

Оня, дето бил от Кавала...С тази коса неподстригвана от петилетка време си е повече от Тарзан. От съжаление ще ги гледат роднините им. А двете деца на оная дето били от различни бащи, прескъпо ще плащат за унищожението на природата, за да се налапат с пари ония, дето са ги избрали за тази тв. простотията.

21

9

преди 4 години

90 % самотни или разведени. И после ми хвалете социалните мрежи. Толкова близо, а всъщност толкова далече...

20

Наблюдател

преди 4 години

Заради тази тъпотия сякоха дървета в защитена местност и отвориха достъп за коли до девствен плаж. Няма да го гледам, и ще бойкотирам вскичко свързано с него!

19

Анонимен

преди 4 години

Тоя заинтересувания от опазване на околната среда защо не е бойкотирал организаторите за унищожената гора в защитена местност? Или за пари всичко се продава???

18

Анонимен

преди 4 години

Вземете и оперната прима, как беше Такова или Онакова. Но без конкурси, моля Ви!!!

17

Ивайло

преди 4 години

Бойкот на *** предаване, което прегази една гора, за да си направят снимките на девствен плаж. Печелбари!

16

Анонимен

преди 4 години

А Патарашкова,Евгени Минджев,Гала,МунДьо и всички там омръзнали ни и абонирани в Нова Телевизия статисти- мухъли ще играят ли?