36

.

преди 4 години

Тя и оная Ирен Кривошиева се влачи по Америка по някакви черкви, та я побъркаха и нея и сина й.А децата ги осиновяват единствено за пари. Ако пък е инвалид детето, това означава още повече пари.

35

Руския

преди 4 години

Американци!

34

Ива

преди 4 години

Само като прочетеш отначалото че са имали други 6 деца ....дори това ти стига да ти се изясни историята ...и тогава са осиновили други трябва да ти стане съвсем ясно ,че ще завърши зле . Там е пълно с християнски фанатици особено мормоните и такива случеи са толкова чести колкото все едно някой да бие жена си -тоест ежедневие

33

факт

преди 4 години

Мръсни, боси, жадни, гладни като всички от Велика Б-я

32

Анонимен

преди 4 години

Никоя българска институция - няма да даде български близначки за осиновяване!Мислете преди да пишете.Близначките щяха вече да берат.... око бяха останали у нас.

31

Анонимен

преди 4 години

Ако осиновителите на българчетата не получат смъртни присъди за садизъм,България да спре осиновяване на деца в САЩ.Тия садисти са се отнасяли с българчетата като с животни и вероятно са щели да ги използват за донори.Поради намаляване на българското население да престане даването на български деца на осиновители от чужбина със закон.И който го наруши доживотна присъда.

30

Анонимен

преди 4 години

За пари е направено това осиновяване!Там, където живея,доста време сем. британци гледаха 5,6 проблемни деца от Англия с аутизъм.Говореха че правителството им плаща доста за такава дейност,но мъжът който е професор,получи инсулт и вече прекратиха приемната програма.

29

Анонимен

преди 4 години

Спестяват ви истината - а тя е, че близначките, ако бяха в България - щяха да получат по 20лв помощи. за химикалки и тетрадки

28

ffff

преди 4 години

Според Милена Кузева това е напълно нормална детска реакция."За отношенията между тези деца и осиновителите е потенциално може да бъде проблем във всяко едно семейство, независимо дали са осиновители и биологични деца. Има случаи на малтретиране, но за тези деца те остават най-добрите родители, това са единствените родители", призна тя.Прочети още на: https://dnes.bg/usa/2019/08/26/bliznachkite-ot-kyshtata-na-ujasite-v-sasht-mrysni-bosi-jadni-gladni.420829

27

Анонимен

преди 4 години

АХ ТЕЗИ ГАДНИ ЖИДОВСКИ ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКИ МАСОНСКИ ИЗВРАТЕНИ ХАМЕРИКАНЦИ! НЕ СА ДОБРИ КАТО БРАТЯТА ОСВОБОДИТЕЛИ - РУСНАЦИТЕ!ХАХАХАХХААЕЛЕМЕНТАРИ СТЕ КАТ АМЕБИ, ЕЙ!

26

Анонимен

преди 4 години

А на колко години са техните 8 биологични деца,за отглеждането на които само за тях е им било нужно гледачки на които трябвало да им се плаща за положени грижи,а можели и по линия социални грижи да им назначат щом са били с досие и социалните им служби ги проверяват и не могли да не забележат,че те двамата не се справят с грижите им за техните деца,че взели още две деца в случая сестри близначки за две бавачки и гледачки за които нищо не оставало дори как храна и облекло за труда.

25

Анонимен

преди 4 години

До до 21Основяване на 20 годишни? Какво?

24

Анонимен

преди 4 години

Не искам, да омаловажавам ситуацията на момичетата. Вярвам, че трябва, да се помогне, по какъвто и да е начин, но се страхувам, че има и подобни случаи в България ... а на тях, особено внимание не се обръща.

23

до 21

преди 4 години

ами русия що не забрани осиновяването на 20г рускини от западни дядовци? В сайтовете е пълно с такива предложения - перфектна снимка на млада рускиня, готова да стане булка на запад? Рускините са номер 1 на този световен пазар..

22

днес,

преди 4 години

а защо не дадохте видоматериала по световния видеообмен, пуснат и по Канал 3 в четвъртък, в който пиян руснак се опитва да изхвърли бебето си през терасата?!

21

отАв$тралияСидней

преди 4 години

ужаст! Това да са ти най добрите родители "но за тези деца те остават най-добрите родители, това са единствените родители"

20

хаха

преди 4 години

"Съединените щати са изключително важни като държава - осиновител за България. За разлика от европейците, американците не търсят масово да осиновят само, защото не могат да имат собствено дете, а го правят от хуманитарна гледна точка." така де да си правят садо-мазо със 7 годишни момичета.еббати и хуманитарната точка.Русия забрани осиновяване на изоставени руски деца от граждани на САЩ.Защо ли?

19

той

преди 4 години

това е едно от истинските лица на САЩ, моделът за подръжание е един гнил, морално западнал свят. Тези "родители" нека е око за око, зъб за зъб!

18

ГЕРБер 2

преди 4 години

... Важното сега е да спечелим почти без проблем предстоящите избори ..... Всичко е точно ! .... Така сме се "увъртели" в кинти и далавери , че наистина не виждам КОЙ или КОИ ще ни изместят от власт в следващите години !!! .....

17

ГЕРБер

преди 4 години

... То затова ... няма проблеми ! Американците да му мислят ! То положението с голяма част Български баби и дядовци по селцата и малките градчета е същото , като с тези осиновени дечица ... Но на някой да го е еня за това ?!?! ... Като "бонуса" е редовно крадене , побой , изнасилвания от "високо интелектуалното" Ромско население .. !!! Някой да му пука? Някой да му е еня ?!?! ... Важното е да пускаме "лайфове" из социалните мрежи как Б. Б. обикаля страната с джипчето и приказва празни приказки!